Şota istifa etti

Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze görevden ayrıldı. Yeni teknik direktör ise geçici süreliğine Sadi Tekelioğlu oldu. İşte kulüpten yapılan açıklama Shota Arveladze ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze

Şota istifa etti

Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze görevden ayrıldı. Yeni teknik direktör ise geçici süreliğine Sadi Tekelioğlu oldu.

İşte kulüpten yapılan açıklama

Shota Arveladze ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Kulübümüz yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu takımımızın başında görev yapacaktır.

ŞOTA NE ZAMAN GELMİŞTİ?

Trabzonspor'da geçen sezonun sona ermesiyle Ersun Yanal'ın yerine Şota Arveladze Temmuz ayının başında takımın başına geçmişti. Gürcü teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzalanmış ve yıllık 1 Milyon 200 Bin Euro'ya anlaşma sağlanmıştı.  Aradan geçen zaman içerisinde Şota Arveladzeli Trabzonspor lige iyi başlasada ilk 4 haftanın sonrasında büyük bir düşüş yaşadı. Ayrıca Avrupa'ya da erken veda eden bordo mavili kulüpte son dönemde Şota ve yönetim sert şekilde eleştirilmişti. Bugün itibariyle Gürcü teknik adamın görevine son verildi. Genç Teknik adam İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde göreve başlayıp ayrılan 6. teknik direktör oldu.

Diğer haberleri okumak için fotoğraflara tıklayın 

3-112.jpg4-044.jpg

188613-001.jpg1-706.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor