Şoförler Aykan'ı destekliyor!

Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan’ı, cemiyette Başkan Turan Altuntaş ile birlikte  kalabalık şoför esnafı karşıladı.Katılımın yüksek olduğu ziyarette , 

Şoförler Aykan'ı destekliyor!

Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan’ı, cemiyette Başkan Turan Altuntaş ile birlikte  kalabalık şoför esnafı karşıladı.

Katılımın yüksek olduğu ziyarette ,  “İçimizden birine ihtiyacımız var” diyen Başkan Altuntaş, süreçte Aykan’ı destekleyeceklerini ve tecrübeli siyasetçiye ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

 Aykan’a yönelik,  “Bizim dilimizden siz anlarsınız, çünkü içimizden çıkan insansınız. Asım Aykan deyince, biziz’ diyoruz” ifadelere yer veren Altuntaş, “Sn. Vekilimiz aday adayı oldu ama o, bizim için aday adayı değil; vekildir. Şoför esnafının üzerindeki emeği fazla olan büyüğümüz, katkılarını unutamayacağımız değerimizdir. Yani, Aykan’ın gönlümüzdeki yeri ayrıdır. O, bizim için herhangi biri değil; farkını fark ettirmiş ağabeyimizdir.  Şimdi, seçim zamanı ve birçok aday adayı arkadaşımız, hizmet için bu yolda gönüllü oldular. Her birine başarılar diliyorum ama bu süreçte daha çok tanıdık ve bildik tecrübeli insanlar ile hareket etmemizin doğru olacağını düşünüyorum. Siyasette olgun ve usta  isimlere ihtiyacımız var.  Temsili makamlarda Aykan gibi dilimizden anlayan ve empati kurabilecek olduğumuz kişiler olmalı. Asım Aykan ağabeyimizde, arayıp ta bulamayacağımız ideal isimdir, çünkü ömrünü hizmet etmeye adamış bu gibi siyasetçiler kolay yetişmiyor. Kendisini canı gönülden destekliyor ve yanında olacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

Çayların içildiği sıcak sohbette, söz alan bir şoför esnafı ise Aykan ile ilgili “ Bizim için Aykan salonların değil; derdimizi rahatlıkla paylaşıp, aynı dili konuşabildiğimiz sokakların siyasetçisidir. Bu nedenle temsili makamlarda Aykan gibi ruhumuzdan iyi anlayıp, ulaşabileceğimiz isimler olmalı” sözü, salonda alkışların yükselmesine sebebiyet verdi.

Şahsına gösterilen ilgiye teşekkür eden Aykan ise konuşmasında şoför esnafının ehemmiyetine vurgu yaparak, muhalefeti eleştirdi. Aykan: “Şoför esnafı sorunları ile dertlendiğimiz; mutlulukları ile de sevindiğimiz, bu şehrin yükünü taşıyan can simitlerimizdir. Biz onların ehemmiyetini anladık ama anlamayanlar da olmuş. Bir zamanlar uçurumun kenarında olan ülkemizi nerelere taşıdığımızı göremeyenler var. Normaldir, çünkü muhalefet kendi içinde kavga etmekten fırsat bulup kafasını kaldıramıyor. Zaten kaldırabilseler, onlarda değişimi fark edebilecek” dedi.

“Trabzon için yapmış olduğumuz hizmetleri yaşayıp, görüyorsunuz” diyen Aykan, sözlerine şöyle devam etti:”Bu şehir hepimizin içinde birlikte yaşayıp, nefes aldığımız, ne yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyeceğimiz evimizidir. Bize güvenen milletimize mahcup olmamak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Hizmete ilk önce yollarımızdan başlamıştık, çünkü yol demek, medeniyet demektir. Şöyle, bir geçmişe gidip, Erdoğdu yolunun eski halini hatırlayalım. Neydi ve ne oldu. Sahil ve Tanjant Yolu’nu ise hatırlamama gerek yok. Şimdi, yeni hizmetlerimize Kanuni Bulvarı ile devam ediyoruz ama yine yetmeyecek, çünkü şehrimiz büyüyor ve daha da büyüyecek. Kanuni Bulvarı’nın hemen ardından 2. bulvar çalışmamız da olacak. Ardından Güney Çevre Yolu’na yoğunlaşacağız. Birde, Samsun-Artvin arası yaylalarımızı birbirine bağlayacak olan ‘Yeşil Yol’ projemiz var. Tabi, çalışmalarımız bu kadarıyla da sınırlı kalmayıp, devamı da gelecek. Kısacası, milletimiz AK Parti’nin farkını yaşamaya devam edecek” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel