"Skoru hocaya soracağız"

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında kendi evinde Napoli’ye karşı 4-0 mağlup oldu. Ağır mağlubiyetin yankıları sürerken Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan karşılaşmayı değerlendirdi Trabzonspor’a yakışmayan kişiliksiz bir futbol oynadıkBordo-ma

"Skoru hocaya soracağız"

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında kendi evinde Napoli’ye karşı 4-0 mağlup oldu. Ağır mağlubiyetin yankıları sürerken Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan karşılaşmayı değerlendirdi

 Trabzonspor’a yakışmayan kişiliksiz bir futbol oynadık

Bordo-mavili yönetici Napoli karşısında alınan ağır yenilgi sonrası tek olumlu yönün taraftar olduğunu belirtirken oynanan futbolu eleştirdi.

Yakup Aslan, ‘’Taraftar muhteşemdi canı gönülden kutluyorum. Napoli takımı çok iyi futbol oynadı. Bizim takımımız futbol adına olumlu hiç bir şey üretmedi. Trabzonspor’a yakışmayan kişiliksiz bir futbol oynadık. Oynanan futbolu sadece yönetici olarak değil bir taraftar olarakta tasvip etmiyorum. İçimiz en az taraftar kadar yanıyor.’’ dedi

Bu kadar ağır kaybetmemek için bir şeyler yapılabilirdi

Yakup Aslan maçı kazanmak adına sahada bir varlık gösteremeyen Trabzonspor’un bu oyununu kabullenmenin mümkün olmadığını ifade etti. Aslan, ‘’Kazanmak için bir şey yapılmasa bile bu kadar ağır kaybetmemek için bir şeyler yapılabilirdi, önlemler alınabilirdi. Rakibimiz bize karşı istediği gibi oynama fırsatı verdik’’dedi.

Tur için hayalci olmamak lazım

Tecrübeli yönetici 26 Şubatta deplasmanda oynanacak rövanş karşılaşması için önemli açıklamalarda bulundu. Avni Aker’de 4-0 biten karşılaşma sonucunada deplasmanda oynanacak maç için hayalci olmamak gerektiğini ifade etti. Aslan, ‘’Tur atlama ihtimalimiz çok çok zor, sıfıra yakın. Orada böyle bir hezimete uğramamak için biraz daha disiplinli ve gayretli oynamak lazım. Beraberlikle bile ayrılırsak bu ülke puanı için güzel bir iş olur’’ dedi.

Bu sonucun nedenlerini hocamıza soracağız

Basın Sözcüsü Aslan ortaya çıkan sonuç neticesinde Teknik Direktör Ersun Yanal’ı da eleştirdi. ‘’Vasatın üstüne çıkan hiç bir futbolcumuz yok. Hocamınız performansı da futbolcularımız performansı da vasatın üstüne çıkamadı. Kötü futbolun eksikler ile izah edilmesi mümkün değil. Bu sonucun nedenlerini hocamıza soracağız’’ diyerek sözlerine nokta koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor