Skandal! Kameraların önünde cinsel ilişki...

Sırbistan'da büyük bir skandala imza atıldı. Biri Bizi Gözetliyor yarışmasında tv tarihinde bir ilk yaşandı. İki yarışmacı kameaların önünde birlikte oldu.    24 yaşındaki pop şarkıcı Maca Diskrecija ve 47 yaşındaki erkek arkadaşı Ante Gotovac kameralara

Skandal! Kameraların önünde cinsel ilişki...
Sırbistan'da büyük bir skandala imza atıldı. Biri Bizi Gözetliyor yarışmasında tv tarihinde bir ilk yaşandı. İki yarışmacı kameaların önünde birlikte oldu.
 
 24 yaşındaki pop şarkıcı Maca Diskrecija ve 47 yaşındaki erkek arkadaşı Ante Gotovac kameralara ve diğer yarışmacılara aldırış etmeden cinsel ilişkiye girince görülmemiş bir skandala imza attılar.
 
Kameralara aldırış bile etmediler!
 
Sırbistan'da ekrana gelen Parovi isimli yarışmada 24 yaşındaki pop şarkıcısı Maca, altına iç çamaşırı giymeden erkek arkadaşı Ante'nin üzerine oturdu. Her hareketleri kameraya kaydedilen çift, hiçbirşeyi umursamadan cinsel ilişkiye girdi. Çiftin skandal anların öncesinde evin başka bir yerinde cilveleştikleri, aralarındaki hararet artınca diğer yarışmacılardan uzaklaşarak aşk oyununa yatakta devam ettikleri bildirildi.
1-20160529105758.jpg
 
Bundan önce de ismi başka skandallara karışan Maca Diskrejica, Parovi programında önceden de herkesin içinde tişortunu sıyırarak başka bir yarışmacının kendisine dokunmasına izin vermişti.
 
Yarışmaya tepki yağıyor
 
Reality şovlar, Sırbistan'da her geçen gün daha fazla tartışmaların yaşanmasına sebep oluyor. Biri Bizi Gözetliyor tarzındaki bu yarışma programları, daha fazla reyting çekmek için yarışmacıları kışkırtıcı davranmaya teşvik etmekle suçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler