Siz Kimin Bağından Kimi Kovuyorsunuz!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 4 Mayıs'ta yapılan 20. Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri törenindeki konuşmasında, "Rumeli Hisarı Sahnesi'ne mescit yapmak isteyenlere izin vermeyelim. Hep beraber sesimiz yüksek çıkıyor. Beraber direnelim." diyen tiyatro oyuncusu

Siz Kimin Bağından Kimi Kovuyorsunuz!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 4 Mayıs'ta yapılan 20. Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri törenindeki konuşmasında, "Rumeli Hisarı Sahnesi'ne mescit yapmak isteyenlere izin vermeyelim. Hep beraber sesimiz yüksek çıkıyor. Beraber direnelim." diyen tiyatro oyuncusu Defne Halman'a tepki göstererek, "Siz kimin bağından kimi kovuyorsunuz ya. Orası zaten ibadet mekanı." dedi.
 
"Fatih'in emaneti olan Rumeli Hisarı içerisindeki bu mescit tekrar inşa ediliyor" diyen Erdoğan, "İnşallah, Ramazana değilse de bayrama yetişecek ve ibadete açılacak. Ne güzel bir hizmet değil mi?" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat