Zigana’da Felsefe Zirvesi

 Felsefe Bilim Sanat Derneği tarafından düzenlenen “Felsefe, Ahlak ve Siyaset” konulu Zigana Etkinliği Zirvesi, 13 Ekim Cumartesi günü Zigana Dağı’ndaki bir tesislerde gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliği izlemek isteyenler için Cumarte

Zigana’da Felsefe Zirvesi

 

Felsefe Bilim Sanat Derneği tarafından düzenlenen “Felsefe, Ahlak ve Siyaset” konulu Zigana Etkinliği Zirvesi, 13 Ekim Cumartesi günü Zigana Dağı’ndaki bir tesislerde gerçekleştirilecek.
 
Katılımın ücretsiz olduğu etkinliği izlemek isteyenler için Cumartesi günü Trabzon Belediye Başkanlığı önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacak.
 
Etkinlikte, Örsan K. Öymen, "Marx ve Nietzsche Bağlamında Yabancılaşma, Din ve Kapitalizm", Sinan Özbek: "Esnaf Ahlakı (Türkiye’de Egemen Ahlak)”, Oruç Aruoba, “Siyaset Karşısında Felsefe: Sokrates mi, Platon mu?”, Cengiz Çakmak ise “Filozof ve İktidarın Sofrası” konularında sunum yapacaklar.
 
Otobüsler hem sunumların ardından 19.00’da, hem de akşam yemeğine kalacaklar için gece 23.00’de Trabzon’a sefer düzenleyecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset