Zeybek'ten sonra Rize'den istifa

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanlığı’na Namık Kemal Zeybek’in seçilmesi sonrası istifa eden Rize Milletvekili Mesut Yılmaz’ın ardından DP Rize İl Yönetimi ile bazı ilçe teşkilatları da DP’den ayrıldı.DP Rize İl Başkanı Arif Kopuz, yaptığı yazılı açıklamad

Zeybek'ten sonra Rize'den istifa

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanlığı’na Namık Kemal Zeybek’in seçilmesi sonrası istifa eden Rize Milletvekili Mesut Yılmaz’ın ardından DP Rize İl Yönetimi ile bazı ilçe teşkilatları da DP’den ayrıldı.

DP Rize İl Başkanı Arif Kopuz, yaptığı yazılı açıklamada, Anavatan Partisi ile DP’nin birleşmesi sonrasında gerçek birlikteliğin tam olarak sağlanamadığını, teşkilatlarda yüzde 50 bir yönetim paylaşımı olacağının söylenmesine rağmen bunun gerçekleşmediğini bildirdi. Kopuz, "Taşra teşkilatındaki çalışma hevesini genel merkezde göremedik. Başarının olmadığı yerde partili arkadaşlarımla birlikte olamayacağımıza karar verdik. İl Başkanı olarak ben ve yönetim kurulundaki 23 arkadaşım istifa ettik. Aynı zamanda Çayeli, Pazar ve İyidere ilçe teşkilatlarımız da toplu olarak istifa etti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset