Yunus Karabela Tabakhanedeydi

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Yunus Karabela, seçim çalışmalarını Tabakhane bölgesinde sürdürdü. Halktan olumlu yanıt alan Karabela Tabakhane’de gördüğü iyoğun lgiden memnun olduğunu ifade ederek, “Halkımızla el ele verip istikrarı sürdüreceğiz.

Yunus Karabela Tabakhanedeydi

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Yunus Karabela, seçim çalışmalarını Tabakhane bölgesinde sürdürdü. Halktan olumlu yanıt alan Karabela Tabakhane’de gördüğü iyoğun lgiden memnun olduğunu ifade ederek, “Halkımızla el ele verip istikrarı sürdüreceğiz. Seçim öncesi çalışmalarımızı sürdürürken halkımızın bize gösterdiği hoşgörü bize de çalışma azmi veriyor. Bu iktidarımız sürece iyi işler yaptığımızın da göstergesidir. Halkımızın da destekleriyle ustalık dönemi diye adlandırdığımız 3. dönemimizde Türkiye’ye ve Trabzon’umuza hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Tabakhaneli vatandaşlar ise Araklılı Hasan Hoca’nın oğlu Doktor Yunus sloganının Araklı ve Trabzon’da çok beğenildiğini kaydederek, “Bizler sizi çok seviyoruz. Gözü kör olmuş gerçekleri göremeyen insanlara karşı başbakanımız iyiki sizi Trabzon’a gönderdi. Biz de size hep destek tam destek sözü vererek gözü kör olan insanların gözlerini açmanız için sizi meclise göndereceğiz” diyerek Yunus Karabela’ya destek sözü verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler