Yumurtalı gençlere yol gösterdi

MHP Lideri Devlet Bahçeli balyoz tutuklusu Engin Alan'a sahip çıktı, gençlere de mesaj verdi. Bahçeli: 9.5 milyon genç var organize olsalar iktidarı değiştirirMHP Lideri Devlet Bahçeli, yumurtalı protesto yapan gençlerin seçimde sandığa gitmesini istedi.

Yumurtalı gençlere yol gösterdi

MHP Lideri Devlet Bahçeli balyoz tutuklusu Engin Alan'a sahip çıktı, gençlere de mesaj verdi. Bahçeli: 9.5 milyon genç var organize olsalar iktidarı değiştirir

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yumurtalı protesto yapan gençlerin seçimde sandığa gitmesini istedi. Bahçeli “Gençler, hangi partiye oy veriyorlarsa versinler, iktidar değişir Türkiye’de. 18-25 yaş grubu, 9.5 milyon seçmene denk geliyor. Gençler arasında birlik oluşsa, iktidarı altüst eder” dedi.

Bahçeli, Mersin’de gazetecilerle sohbetinde şunları söyledi:

ENGİN ALAN ADAY

Balyoz Davası’nda tutuklanan emekli Korgeneral Engin Alan’ın kendisi ve ailesi, önce Cenab-ı Allah’a sonra MHP’ye emanettir. Artık bizim partimizin üyesi. Bizim siyasi beraberliğimiz devam eder. Mahkeme sonuçlanıncaya kadar kendisinin yakın takipçisi olacağız. Her türlü sıkıntılarında yanında olacağız.

TSK’nın Güneydoğu Anadolu’da bölücü terörle mücadelesinde üstün başarı sağlamış bir şahsiyeti fazla yıprattırmayız. TBMM’de MHP’nin birikimi ve tecrübesiyle temsil edebilecek bir kişi olarak algıladığımızdan dolayı partimize davet edildi. Muhtemelen de seçimlere girmesi gerekir. Tutuklandıktan sonra görüşmedim. Ailesini telefonla aradım. Geçmiş olsun temennilerimi ve her aşamada da yanlarında olacağımızı söyledim.

KONUŞMAMAK EMNİYET

Dinlenmeme halimiz var ise biz bir hiçiz demektir. Bizim de dinlenmeye ihtiyacımız var. (Gülüşmeler) Bu iki anlam taşır. Telekulak ve tatil olarak. Biz dinlenmeme niçin bir önlem almıyoruz. En az konuşma, en iyi emniyettir. Sonra bizi dinleyen adam vazgeçer. Zaten derdimizi tam anlatamayız. Anlatsak siyasal sonuç alırdık. Adam bizi dinliyor dinliyor bakıyor ortada bir şey yok. Tatil anlamında 9 yılı geçti. 9 yıldır hiç tatil yapmadım.

Twitter  KİTLESİ VAR

Twitter’da bana gelen yanıtlara geri dönmüyorum. Abuk sabuk yazanlar da oluyor. Bazıları da var, yol gösterici. Orada bir okuyucu kitlesi var. Biz de yazılarımızı belli bir seviyenin altına düşürmedik. İnternet sitemize kendimle ilgili olan karikatürleri de koyuyorum. Karikatür çizmek Allah vergisi bir şey. Herkese nasip olmuyor. Onlar gözüyle nasıl algılandığınızı takip ediyorsunuz ve o sizin bazı konularda önünüzü açıyor.

KARİKATÜRE DAVA AÇILMAZ

Karikatürlere dava açılmaz; çünkü karikatür bir sanattır. Başbakan’ın dava açmadığı şey yok. Bizden 8 bin TL kazanmış, Harun Bey’den (Ülkü Ocakları Genel Başkanı) de kazanmış. Zannediyorum Harun Bey ve Ülkü Ocakları’nın mensupları birer kuruş vermek suretiyle katkı sağlayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler