YSK'dan bir yasak da İhsanoğlu'na

YSK AKP Milletvekili Mustafa Şentop’un bugünkü itirazı üzerine İhsanoğlu’nun afişlerindeki AKP ibaresi yarın sabah 08.00'a kadar çıkarılacak.YSK bu kararı AKP Milletvekili Mustafa Şentop’un bugünkü itirazı üzerine aldı. İhsanoğlu’nun afişlerindeki AKP iba

YSK'dan bir yasak da İhsanoğlu'na

YSK AKP Milletvekili Mustafa Şentop’un bugünkü itirazı üzerine İhsanoğlu’nun afişlerindeki AKP ibaresi yarın sabah 08.00'a kadar çıkarılacak.

YSK bu kararı AKP Milletvekili Mustafa Şentop’un bugünkü itirazı üzerine aldı. İhsanoğlu’nun afişlerindeki AKP ibaresi yarın sabah 08.00'a kadar çıkarılacak.

CHP'nin YSK temsilcisi Mehmet Hadini Yakupoğlu, İstanbul’daki afişlerden AKP ibaresinin kaldırılmasına başlandığını gece yarısını kadar da tüm Türkiye’deki afişlerden bu ibarenin çıkarılacağını ancak diğer partilerin isimlerinin kalacağını açıkladı. HDP de bu karar üzerine aynı talepte bulundu. İhsanoğlu’nun afişinde sadece CHP ve MHP ibaresi yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset