Youtube yeniden kapanabilir!

Görüntülerin kaldırılması yönündeki başvurulardan sonuç alınmazsa, 12 Haziran seçimlerinin ardından mahkemeye gideceklerini belirten Bilişim Suçlarıyla Mücadele Derneği Başkanı Yavuz Koçoğlu, "Biz kapatılmasını istemiyoruz ama muhatap da bulamıyoruz. O yü

Youtube yeniden kapanabilir!

Görüntülerin kaldırılması yönündeki başvurulardan sonuç alınmazsa, 12 Haziran seçimlerinin ardından mahkemeye gideceklerini belirten Bilişim Suçlarıyla Mücadele Derneği Başkanı Yavuz Koçoğlu, "Biz kapatılmasını istemiyoruz ama muhatap da bulamıyoruz. O yüzden mahkemeye gideceğiz. 2-3 ay gibi bir süre sonra kapatma kararı uygulanmak için gerekli girişimlerde bulunacağız" dedi.

Kaset skandallarının ardından aynı zamanda derneğin üyesi olan MHP'li Genel Başkan Yardımcılarının videolarının kaldırılması konusundaki girişimlerin başarısız olduğunu belirten Koçoğlu, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı ile yaptıkları görüşmelerden sonuç alamadıklarını, TİB Başkanı Fethi Şimşek'ten de bir ayı aşkın süredir randevu almaya çalıştıklarını söyledi.

Youtube'un avukatı ile de elektronik ortam ve telefonla görüşmeler yaptıklarını ve videoların kaldırılmasını istediklerini ancak avukatın "Ben sadece vekaletle çalışan bir avukatım. Başvuruyu raporlama yaparak gönderdim yanıtları bekliyorum" dediğini kaydeden ancak gönderilen birçok video hakkında 15 gündür hiçbir işlem yapılmadığını söyleyen BSM Derneği Başkanı Koçoğlu, 12 Haziran seçimlerinin ardından Pazartesi günü yeniden avukatla görüşeceklerini, sonuç alınamazsa mahkemeye giderek kapatma kararı almaya çalışacaklarını söyledi. Koçoğlu başvurunun ardından Youtube'un 2-3 ay gibi bir süre sonra kapatılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler