Yılmaz'dan CHP'ye destek yok

CHP Rize 1'inci sıra Milletvekili Adayı Kenan Bıyık'ın kendisine destek vereceği yönündeki açıklamalarını değerlendiren Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, seçimde taraf olmayacağını bildirdi. CHP Rize 1'inci sıra Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, dün

Yılmaz'dan CHP'ye destek yok

CHP Rize 1'inci sıra Milletvekili Adayı Kenan Bıyık'ın kendisine destek vereceği yönündeki açıklamalarını değerlendiren Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, seçimde taraf olmayacağını bildirdi.

 

CHP Rize 1'inci sıra Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, dün düzenlediği basın toplantısında CHP'den teklif geldiğinde 27 yıl birlikte siyaset yaptığı Mesut Yılmaz ile görüştüğünü belirterek, "Bana, 'Her zaman senin yanında olurum' dedi. Etrafındaki insanları da bana destek verilmesi doğrultusunda yönlendiriyor" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

 

Bıyık'ın bu açıklamalarını değerlendiren Yılmaz, 12 Haziran'daki genel seçimlere aktif olarak katılmak ve taraf olmak istemediğini söyledi. Mesut Yılmaz, "Daha önce belediye başkanlığı adaylığı döneminde destek verdiğim Kenan Bıyık, bu adaylık süreci öncesi beni aradı, Almanya'da buldu. CHP' den aday olmak istediğini söyledi. Ben de hayırlı olması dileğinde bulundum. Ancak CHP'den adaylık konusunda bana bir danışması olmadı. Bir arkadaşımız milletvekili seçilirse bundan memnuniyet duyarız. Ancak ben bu seçimlerde taraf olmayacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset