Yılmaz; Amacımız tüm oyuncuları..."

 Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Orduspor futbol takımı, forması ağır olan bir takımdır, bu takımda forma giymek zordur. Bu yüzden oyuncuların koşmaları, mücadele etmeleri ve kapasitelerini sahaya yansıtmaları gerekir" dedi. Yılmaz, yaptığı açık

Yılmaz; Amacımız tüm oyuncuları..."

 Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Orduspor futbol takımı, forması ağır olan bir takımdır, bu takımda forma giymek zordur. Bu yüzden oyuncuların koşmaları, mücadele etmeleri ve kapasitelerini sahaya yansıtmaları gerekir" dedi. 

Yılmaz, yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, yeni sezona iyi başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Transferleri değerlendiren Yılmaz, "Takımımıza yeni gelen oyuncularımızın büyük bir çoğunluğu geçen yıl geldikleri takımda başarılı olmuşlar. Bazı oyuncularımız ise geçen yıl geldikleri takımda hiç oynamamış. Bizim burada yapmamız gereken, oyuncularımızın gerçek kapasitelerini ortaya çıkarmak. Bunun için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Yeni transferler arasında daha önce PTT Liginde oynamış futbolcuların da bulunduğuna işaret eden Yılmaz, "Amacımız bütün oyuncuları bu lige adapte etmeye çalışmak. Ben her zaman şunu söylüyorum, Orduspor futbol takımı, forması ağır olan bir takımdır, bu takımda forma giymek zordur. Bu yüzden oyuncuların koşmaları, mücadele etmeleri ve kapasitelerini sahaya yansıtmaları gerekir. Biz başından beri bunun üzerinde durduk" ifadelerini kullandı.

- "Kadromuz mütevazı, oyuncularımızın ekonomik sıkıntıları var"

Orduspor'un kadrosunun mütevazı olduğunun altını çizen Yılmaz, şöyle devam etti:

"Ligimizde birçok takım uçuk rakamlarla transferler yapıyor. Biz ise Orduspor olarak mütevazı bütçemizle oyuncular alıyoruz. Bu gerçeği hiçbirimizin asla ve asla gözardı etmemesi lazım. Bir takımın 2-3 milyon liraya oyuncu aldığı yerde bizim mütevazı bir kadroyla ne kadar başarılı olabileceğimizi sezon başladığında göreceğiz. İnşallah da başarılı olacağız. Hiçbir zaman karamsar bir tablo çizme taraftarı değiliz ama gerçekçi de olmak gerekir. Bizim oyuncularımızın ekonomik sıkıntılarının olduğunu sanırım herkes biliyor. Bu gerçekleri bilerek lütfen hiç kimse kimseyi kurban etmesin."

60 kombine biletin satılması

Sezon öncesi satılan kombine biletlerin sayısını da değerlendiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kombine satışı konusu elbette yönetimsel bir sorun. Sanırım sayın başkanımız gerekenleri kamuoyuna açıkladı ama benim isteğim, taraftarımızdan hiçbir zaman ön yargıda olmamalarını rica ediyorum. Mor-beyaz formayı her kim giyerse giysin ona destek vermelerini ve gönülden peşlerinden gitmelerini istiyorum. Biz iyi niyetliyiz. Allah çalışana her zaman verir. Onlar da bunu böyle düşünsünler. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar."

Yılmaz, transferi kapatmadıklarını, her an her şeyin olabileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler