Yıldırımhan'da çalışmalar sürüyor

Yomra, Maçka, ve Çaykara teşkilatlarını ziyaret eden Yıldırımhan, dün akşam da AK Parti İl Teşkilatı’nın toplantısına katıldı. Seçim sürecine girildiğinden beri başta teşkilatlar olmak üzere halkla iç içe olduğunu ifade eden Yıldırımhan “Bu süreçte faydal

Yıldırımhan'da çalışmalar sürüyor

Yomra, Maçka, ve Çaykara teşkilatlarını ziyaret eden Yıldırımhan, dün akşam da AK Parti İl Teşkilatı’nın toplantısına katıldı. Seçim sürecine girildiğinden beri başta teşkilatlar olmak üzere halkla iç içe olduğunu ifade eden Yıldırımhan “Bu süreçte faydalı çalışmalar yapıyoruz. Teşkilatlarımızın bizlere gösterdiği nezaket ve alicenaplık hakikaten taktire şayan. Her biri, ilçesinin ve Trabzon'un sevdalısı insanlar. Onların gözlerindeki ışıltı bizim hizmet heyecanımızı artırıyor. Gerçekten müthiş sinerji alıyoruz. Halkımızın da bize gösterdiği teveccüh bu güne kadar yaptığımız hizmetlerin bereketini gösteriyor" dedi.

Yıldırımhan, şartlar ne olursa olsun Trabzon halkına ömrünün sonuna kadar hizmet etmeye kararlı olduğunu ifade ederek “Trabzon'da teşkilatlarımızın ve halkımızın iradesi üzerine hiçbir beşeri irade kabul etmiyoruz. Teşkilatlarımız, hür iradeleri ile AK Parti'nin sahibi olduklarını halkımız da Trabzon'un sahibi olduğunu gösterecektir. Başbakanımızın liderliğinde 3. AK Parti iktidarında Trabzon çok daha ileri noktalara gidecek, Türkiye dünyadaki gücünü çok daha yukarılara taşıyacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset