Yeşilova teşkilatından güç birliği

Yeşilova Mahallesi Ak Parti teşkilatı üyeleri Aygören Vadisi tesislerinde bir araya gelerek seçim startını verdiler.Yeşilova Belediyesi eski Başkanı Mimar Hüseyin Yılmaz, Teşkilat Başkanı Abdullah Güven, eski ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin hazı

Yeşilova teşkilatından güç birliği

Yeşilova Mahallesi Ak Parti teşkilatı üyeleri Aygören Vadisi tesislerinde bir araya gelerek seçim startını verdiler.

Yeşilova Belediyesi eski Başkanı Mimar Hüseyin Yılmaz, Teşkilat Başkanı Abdullah Güven, eski ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu istişare toplantısında yaklaşan genel seçimler öncesi neler yapılacağı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

dscn2149.jpgAk Parti Yeşilova Mahalle teşkilatının kurucusu olan ve 13 yıldır bu görevi aralıksız yürüten Mahalle Başkanı Abdullah Güven: “İlçe Başkanımız Temel Altuntaş ve Yönetim Kurulu üyelerinin bizleri bu göreve tekrar layık gördükleri için kendilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. 2002 yılında ki heyecan ve şevk ile yolumuza devam etme arzusuyla bugün burada toplandık.Bu zamana kadar görev yaptığım tüm arkadaşlarımı burada görmek beni fazlasıyla memnun etmiştir.Yaklaşan genel seçimler öncesi istişarede bulunmak ve Yeşilova’da en yüksek oyu alarak geleceğin Türkiye’sine katkı sunmak istediklerini” söyledi.

Hiç bir zaman Bireysel düşünmeyen ve toplum için neler yapılabilir noktasında hareket ederek  bizlere her zaman örnek olan Yeşilova eski Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Yılmaz’a da "tüm teşkilatım adına buradan şükranlarımı sunuyorum.Yeşilova’da yapmış olduğu hizmetleri ile  unutulmayan eskimeyen başkanımız her seçimde olduğu gibi bu seçimde de  bilgi ve birikimleriyle bizlere yol göstermeye devam edecektir” dedi.

Partimizin  kuruluş aşamasında gördüğüm heyecan ve çalışma arzusunu bu akşam burada  tekrar görmekten  fazlasıyla mutlu olduğunu belirten eski Başkan Mimar Hüseyin Yılmaz: “Arkadaşlarımın güzel düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.Hep birlikte geleceğin Türkiye’sine katkı yapmak adına hiçbir hesabın içinde olmadan  partimizin neferi olarak  çalışmalarımıza devam edeceğiz.Önemli olanın makamlarda olmak değil önemli olanın geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir ülke bırakmak için çalışmaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset