Yeni Savunma Bakanı kim oldu?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İsmet Yılmaz'dan boşalan Milli Savunma Bakanlığı görevine Vecdi Gönül'ün getirildiğini açıkladı.Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ı ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.Başbakan şöyle konuştu

Yeni Savunma Bakanı kim oldu?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İsmet Yılmaz'dan boşalan Milli Savunma Bakanlığı görevine Vecdi Gönül'ün getirildiğini açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ı ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan şöyle konuştu: "Geçmişte bu konuda tecrübesi, birikimiyle temayüz etmiş olan ve Milli Savunma Bakanlığı görevi de yapmış olan Sayın Vecdi Gönül'ü Milli Savunma Bakanlığı görevine dün itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim. Bugün de işlemler tamamlanıyor."

KOALİSYON GÖRÜŞMELERİ

"Hiçbir şey bir turda bitmez. 'İlk turda netice alınır' diyen, kolaycı bir yol seçmiş olur. 'İlk turda bu iş biter' diyen de reddetmeye şimdiden hazır anlamına gelir. Bir tur yaparız, kanaatlerimizi paylaşırız. Parti kurulları ile istişare ederiz. Daha sonra ikinci bir turda durum daha netleşir"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler