Yeni dönemle ilgili temennisini açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, seçimden zaferle çıkan AK Parti'yi tebrik ederek, "Yeni AK Parti döneminde kapsayıcı ve uzlaştırıcı bir üslupla Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak bir reform ve kalkınma sürecinin başlatılmasını temenni ediyorum" dedi.11. Cu

Yeni dönemle ilgili temennisini açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, seçimden zaferle çıkan AK Parti'yi tebrik ederek, "Yeni AK Parti döneminde kapsayıcı ve uzlaştırıcı bir üslupla Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak bir reform ve kalkınma sürecinin başlatılmasını temenni ediyorum" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter hesabından 1 Kasım seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gül açıklamasında, seçim sonuçlarının millete ve ülkeye hayırlı olmasını temenni ederek, "AK Parti'yi bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu sonucun ülkemizde huzur ve istikrarın tesisi için önemli bir fırsat olduğuna inanıyorum. Parlamentoya ve kurulacak yeni Hükümete, memlekete hizmet yolunda büyük görev düşüyor. Yeni AK Parti döneminde kapsayıcı ve uzlaştırıcı bir üslupla Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak bir reform ve kalkınma sürecinin başlatılmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Yeni dönemle ilgili temennisini açıkladı

Yeni dönemle ilgili temennisini açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler