Yeni bir Ergenekon dalgası mı?

Çağdaş Cengiz 'in polisler eşliğinde elleri kelepçeli olarak evinden çıkartılışı sırasında Çağdaş Cengiz 'e destek olmak için evinin önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik TGB 'li grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Çağdaş Cengiz polis aracı

Yeni bir Ergenekon dalgası mı?
Çağdaş Cengiz 'in polisler eşliğinde elleri kelepçeli olarak evinden çıkartılışı sırasında Çağdaş Cengiz 'e destek olmak için evinin önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik TGB 'li grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.
 
Çağdaş Cengiz polis aracına bindirildiğinde grup, polis aracını yumruklayarak ve tekmeleyerek tepki gösterdiler. Çağdaş Cengiz'in evinde saat 06.30 sıralarında başlayan aramalar, saat 16.30 sıralarında son bulurken, gözaltına alınan Cengiz, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. "Bu daha başlangıç mücadeleye devam" "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", şeklinde slogan atan kapı önündeki grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
 
999514_10151761820810932_2114142131_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler