Yazıcıoğlu'nun ölümü suikast (!)

Seçime sayılı günler kala ses kayıtları ardı ardına yayınlanırken, konuşulan son iddia da Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili. Sosyal medya, 30 Mart öncesi, gizemini hala koruyan Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili 'şok ses kayıtları' ve belgelerin çıkacağı iddiaları

Yazıcıoğlu'nun ölümü suikast (!)

Seçime sayılı günler kala ses kayıtları ardı ardına yayınlanırken, konuşulan son iddia da Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili. Sosyal medya, 30 Mart öncesi, gizemini hala koruyan Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili 'şok ses kayıtları' ve belgelerin çıkacağı iddialarıyla çalkalanıyor.

Bu iddia, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'e soruldu. İşler'in konuyla ilgili yaptığı açıklama kafaları daha da karıştırdı. Çünkü İşler, kazayla ilgili bugüne kadar hiç resmi bir ağızdan açıklanmayan "suikast" kelimesini kullandı.

İşte İşler'in o açıklaması:

"30 MART'A KADAR HER TÜRLÜ KARALAMA KAMPANYASINA KALKIŞACAKLAR"

"Seçime kadar artık her türlü karalama, tehdit, montaj, şantaj hepsi sahneye konulacak diye bekliyorum. Çünkü paralel yapı için 30 Mart seçimleri onlar açısından da ölüm kalım meselesi haline geldi. 30 Mart'ta Ak Parti yeniden milletten güven alarak güçlü bir şekilde çıkarsa kendilerinin sonunun geleceğini biliyorlar çünkü bu yapıyla şu an Türkiye Cumhuriyeti'nde mücadele eden yegane güç AK Parti. Dolayısıyla onlar için biz büyük bir tehdit oluşturuyoruz ve 30 Mart'a kadar her türlü karalama kampanyasına kalkışacaklar.

"YAZICIOĞLU SUİKASTINDA DEVLET İÇİNDEKİ ÇETELERİN ETKİSİ VAR

Sayın Başbakanımızın da rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu ne kadar sevdiğini, ilişkilerinin ne kadar iyi olduğunu dünya alem bilmekte. Bu yapılar ortaya çıktıktan sonra doğrusu ben düşünmedim değil, rahmetli Yazıcıoğlu'nun suikastında devlet içindeki çetelerin etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama olayları farklı yöne çekmek ve seçim öncesinde sansasyon yaratmak için de birtakım iddialarda bulunacaklarını zaten bekliyoruz. Fakat bugünden sonra ortaya dökülen bilgiler ve çıkan gerçekler karşısında milletimiz hakikatleri gördü. Bundan sonra bu tür karalama, tehdit ve şantajların milletin nezdinde itibarı olmayacağını düşünüyorum."

ÖLÜMÜ ÜZERİNDEKİ SİS BULUTLARI HALA DAĞILMADI

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) eski genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü üzerindeki sis bulutları henüz dağılmadı. Önceki yerel seçimde Kahramanmaraş'taki mitinginlerin ardından Yozgat'a giderken helikopterinin düşmesi sonucu Yazıcıoğlu ve 5 kişi hayatını kaybetmişti. Helikopter enkazı ve cesetlere 48 saat sonra ulaşıldı. Aradan geçen 5 yılda olay aydınlanamadığı gibi şüpheler de birikti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset