Yazıcıoğlu olayında bir itiraf daha

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, medya kuruluşlarının temsilcilerine gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.BBP lideri Destici, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin düştüğü gün bulunduğuna yönelik iddiala

Yazıcıoğlu olayında bir itiraf daha

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, medya kuruluşlarının temsilcilerine gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

BBP lideri Destici, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin düştüğü gün bulunduğuna yönelik iddiaların doğru olduğunu söyledi.

Destici, Malatya Cumhuriyet Savcılığı'na böyle bir iddiayı doğrulayacak belgenin ulaştığını öğrendiklerini ve kendilerinin de Çankaya Köşkü'ne söz konusu iddiaya ilişkin belgeyi daha önce sunduklarını aktardı.

"DÜŞTÜĞÜ ZAMAN BULUNDU"

Savcılığın konuyu açıklığa kavuşturmasını beklediklerini bildiren Destici, hava araçlarının olay günü kaza yerine ulaştığına dair belgelerin bulunduğunu teyit etti. Bu konuda kendilerine yönelik bilgi ve belgelerin akmaya devam ettiğini belirten Destici, ''Düştüğü zaman bulunduğuna dair bilgiler var." dedi.

Destici, kazanın üzerine gittikçe bir takım çevrelerden de uyarılar gelmeye başladığını dile getirerek, ''Özellikle emekli askerler uyarı mahiyetinde, 'Neden bu kadar üzerine düşüyorsunuz? Bu bir kaza, altında bir şey aramayın' diyorlar.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset