Yazıcıoğlu kazasına özel savcı!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili tüm dosyalar Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'na ulaştı.Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009 tarihinde meydana gelen ve

Yazıcıoğlu kazasına özel savcı!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili tüm dosyalar Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'na ulaştı.

Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009 tarihinde meydana gelen ve BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş'in de aralarında bulunduğu 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili soruşturma dosyaları Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'na gönderildi. Helikopter kazası ile ilgili tüm dosya ve evrakın Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan'a teslim edildi. Dosya ile ilgili soruşturma ve gelişmelere artık Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı bakacak.

Dava açılması durumunda olaya Özel Yetkili Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi bakacak. 16 Şubat 2011 günu Kahramanmaraş'a gelen BBP lideri Yalçın Topçu, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, helikopter kazasının özel yetkili savcı ve mahkemede yürütülmesi için Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset