Yazıcı'dan iş arayanlara müjde!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İnegöl Mobilya İhtisas Gümrük Müdürlüğü'nün açılışı için Bursa'daydı.500 milyar dolar ihracat rakamlarına ulaşmak için çalıştıklarını belirten Bakan Yazıcı, ihracat ile ilgili yeni düzenlemelere değindi.Hayati Yazıc

Yazıcı'dan iş arayanlara müjde!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İnegöl Mobilya İhtisas Gümrük Müdürlüğü'nün açılışı için Bursa'daydı.

500 milyar dolar ihracat rakamlarına ulaşmak için çalıştıklarını belirten Bakan Yazıcı, ihracat ile ilgili yeni düzenlemelere değindi.

Hayati Yazıcı, "Tek durak sistemini daha etkin hale getirmek... Değişik illerde yapılacak işleri bir noktadan yapacak hale getirmek. Önümüzdeki hedefimiz tek pencere yine önemli bir hedefimiz bu iç gümrüklerde özellikle ihracat yapacak vatandaşlarımızın çok değişik kurumlarda dolaşarak ihracat işlemlerine ilişkin verileri toplama zahmetinden kurtaracak online sistemle bu işleri tek pencere üzerinden yürüteceğiz." dedi.

Yazıcı, bu yıl yeni eleman alacaklarının da müjdesini verdi.

Hayati Yazıcı, "Bunlarla ilgili yönetmeliklerimiz tamamlandı Bu sene içerisinde bin 500 - 2 bin elemanla takviye edeceğiz." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset