Yalova'dan Günnar'a ziyaret!

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova İl Başkanı Temel Coşkun beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan Yalova İl Başkanı Temel Coşkun,

Yalova'dan Günnar'a ziyaret!

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova İl Başkanı Temel Coşkun beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yalova İl Başkanı Temel Coşkun, AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu belirterek “Bütün Türkiye’yi kucaklayan bir aileyiz. Hizmet kervanının ayrı ayrı parçalarıyız. Siyasi anlayışımızı münferit değil daha geniş düşünmek gibi bir özelliğimiz var. Trabzon hem benim hem de yönetimim adına ayrı bir yeri vardır. Gençlik yıllarım burada geçmiştir. Yönetimimizde Trabzonlu arkadaşlarımız var. Trabzon’a aşinalığımız var, Trabzon’u seven insanlarız. Burada olmaktan dolayı mutluğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Bu tür ziyaretlerin ayrı bir önemi olduğunu da kaydeden Coşkun “Biz hem birbirimiz ziyaret ederiz hem de birbirimizden istifade ederiz. Hangi çalışmayı hangi metotla yapılıyor? Sizde bu iş nasıl yapılıyor bizde nasıl yapılıyor? Anlamın da bir duyarlılığımız var. Bu karşılıklı dayanışmanın da önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlerde faydalı olacağını düşünüyorum. Bizlerde sayın başkanımızı Yalova’ya bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu ziyaret AK Parti kardeşliğinin bir göstergesidir. Bizler başkanımızı ve yönetimini bizim yönetimimizden birileri gibi algıladık. Beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada kendi yuvalarındalar. Biz de Yalova’ya gidince orayı kendi yuvamız gibi kabul ederiz. Hepimiz hizmet erleriyiz. Hepimizin ortak hedefi vatan ve bayrak sevgisiyle bu ülkeye hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler