Yalçın Küçük tehdit etti!

"Şeytan olduğuma inanmaya başladım. Beni tutuklayacakları zaman savcı Zekeriya Öz'e 'çok yanlış yaptınız, sizi görevden alırlar' dedim. Bu kadar çabuk görevden alınacağını bilmiyordum. Bana dokunanların hepsi gider. Siz de dikkat edin"  Ergenekon soruştur

Yalçın Küçük tehdit etti!

"Şeytan olduğuma inanmaya başladım. Beni tutuklayacakları zaman savcı Zekeriya Öz'e 'çok yanlış yaptınız, sizi görevden alırlar' dedim. Bu kadar çabuk görevden alınacağını bilmiyordum. Bana dokunanların hepsi gider. Siz de dikkat edin"

 

Ergenekon soruşturması kapsamında Oda TV'ye yapılan operasyon sonrası "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanan ve İkinci Ergenekon Davası'nın da tutuksuz sanığı olan Yalçın Küçük'ün sözleri duruşmaya damgasını vurdu. "Bu ülkede artık dava mankeniyim" diyen Küçük, "Türkiye'de iki devlet var çarpışıyor, biri öbürünü mahkum etmek istiyor. Şubat 2011'den itibaren başka sonuca vardık. İki devlet kavgası bitmiştir. Artık rejim değişmiştir. Yeni rejim eskisini mahkum etmek istemektedir" diye konuştu.

 

"BANA ŞEYTAN DİYORLAR"

Taleplerin alındığı sırada ayağa kalkarak konuşmak istediğini söyleyen Küçük,

 

"Adım Yalçın Küçük ama 'Şeytan' da diyorlar. 'İzliyorsunuz efendim o filmleri. Samanyolu televizyonundaki Kollama dizisine göre de Zekeriya Öz'ü de ben görevden aldırmışım" dedi. Sanık olan Eski İnönü Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu konuştuğu sırada, kendi kendine "ölmüşüzde haberimiz yok" dediğini anlatan Küçük, "Eğer bir ülkede bir fizikçi burada bir saat konuşuyorsa o ülke çökmüştür" ifadelerini kullandı.

 

"ARTIK TÜRKİYE'DE REJİM DEĞİŞMİŞTİR"

"Türkiye nerede onu söyleyeceğim" diyerek sözlerine devam eden Küçük, "Adil Serdar Saçan ve İlhan Cihaner'in davalarını yakından takip ettim. İkisi de önemli devlet memurlarıdır. Saçan, 'ben bu işi yaptım ama bu görevi bana amirlerim verdi yaptım' diyor. Cihaner de 'Bu işi yaptım vali bu görevi verdi' diyor. Türkiye'de iki devlet var çarpışıyor, biri öbürünü mahkum etmek istiyor. Şubat 2011'den itibaren başka sonuca vardık. İki devlet kavgası bitmiştir. Artık rejim değişmiştir. Yeni rejim eski rejimi mahkum etmek istemektedir" diye konuştu.

 

"MAHKUM ETMEYE MAHKUM OLDUĞUNUZ İÇİN SUÇLARINI SÖYLEYEMİYORSUNUZ"

Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay'a gösteren Küçük, "Tuncay ve Balbay tutuklandıkları ilk günden itibaren 'Suçumu söyleyin' diyor. Onlar eski rejimin mensuplarıdır ve eski yasalara göre suçsuz olduklarını biliyorlar. Sizde yeni rejime göre mahkum etmeye mahkum olduğunuz için suçlarını söyleyemiyorsunuz. Eski rejimlerde hepimizin bir tek suçu vardır. Biz geçmiş Cumhuriyetin mensubuyuz" diye konuştu.

 

"SİZE DE DİKKAT EDİN"

Türkiye'de en çok tutuklanan insanlardan biri olduğunu ifade eden Küçük,

"Benim Doğu Perinçek'ten bir farkım daha fazla gözaltına alınmış olmam. Şeytan olduğuma inanmaya başladım. Beni tutuklayacakları zaman savcı Zekeriya Öz'e 'çok yanlış yaptınız, sizi görevden alırlar' dedim. Bu kadar çabuk görevden alınacağını bilmiyordum. Bana dokunanların hepsi gider. Siz de dikkat edin" dedi.

 

"Dava mankeniyim" diyen Küçük, "Her davaya beni sanık yapıyorlar. Ben davada olmazsam davanın tadı olmuyor. Son dava odalık oldum" şeklinde konuştu. Duruşma sanıkların taleplerinin alınmasıyla devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler