Vural rekoru bırakmıyor

 Meclis'te en çok basın toplantısı yapan parti CHP oldu. CHP milletvekilleri tarafından bu dönemde 362 basın toplantısı düzenlendi.  CHP'yi 175 basın toplantısı ile MHP, 118 ile BDP izledi. AK Parti milletvekilleri 41, bağımsız milletvekilleri ise 18 bası

Vural rekoru bırakmıyor

 

Meclis'te en çok basın toplantısı yapan parti CHP oldu. CHP milletvekilleri tarafından bu dönemde 362 basın toplantısı düzenlendi. 

 

CHP'yi 175 basın toplantısı ile MHP, 118 ile BDP izledi.

 

AK Parti milletvekilleri 41, bağımsız milletvekilleri ise 18 basın toplantısı gerçekleştirdi.

 

Parlamentodaki milletvekilleri arasında en çok basın toplantısı düzenleyen isim, 23. Dönemin son yasama yılında olduğu gibi, bu dönemde de MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural oldu. Vural, 24. Dönem İkinci Yasama Yılı'nda 69 basın toplantısı düzenledi. 

 

Vural'ın yanı sıra MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan da en çok basın toplantısı düzenleyen isimler arasında yer aldı.

 

Renkli toplantılar 

 

Yasama yılında TBMM'de renkli basın toplantıları da yapıldı.

 

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, "uyuşturucu maddeye ulaşımın kolay olduğuna" dikkati çekmek amacıyla Antalya'dan aldığı kokain ve eroini, düzenlediği basın toplantısının ardından Meclis'te polise teslim etti.

 

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Kars, Ardahan, Sivas ve Tokat'tan gelen 9 halk ozanıyla basın toplantısı gerçekleştirdi. Öğüt, Çıldır'dan gelen bazı vatandaşlarla birlikte düzenlediği basın toplantısında da elindeki kazma ile konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset