Volkan Canalioğlu start veriyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Volkan Canalioğlu seçim çalışmaları için Trabzon'a geldi.Dün Akşam saatlerinde Ankara'dan, Trabzon'a havayolu ile gelen CHP Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Volkan Canalioğlu’nu, kalabalı

Volkan Canalioğlu start veriyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Volkan Canalioğlu seçim çalışmaları için Trabzon'a geldi.

Dün Akşam saatlerinde Ankara'dan, Trabzon'a havayolu ile gelen CHP Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Volkan Canalioğlu’nu, kalabalık bir partili grubu karşıladı. Canalioğlu, karşılama sırasında yaptığı konuşmada, CHP'nin mutlaka 12 Haziran'da iktidar olacağını belirterek "Bizlerin ve sizlerin yoğun çalışmasıyla partimiz mutlaka 12 Haziran seçimlerinde iktidar olacaktır. Biz ürettiğimiz projelerle beraber halkımıza hizmet getirme noktasında iktidara en hazırlıklı partiyiz. Bunu sizlerle ve örgütlerimizle birlikte başaracağız. CHP iktidarına halkımızın ihtiyacı var. 12 Haziran'da Kemal Kılıçdaroğlu Başbakanlığı'nda ülkemize güzel günleri getirecek ekibi kuracağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Volkan Canalioğlu’nun bugün seçim çalışmalarına start vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset