Volkan Canalioğlu start verdi

CHP Trabzon Milletvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına start verdi. Canalioğlu, Trabzon'un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı'nın CHP'den olacağını belirter

Volkan Canalioğlu start verdi

CHP Trabzon Milletvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına start verdi. Canalioğlu, Trabzon'un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı'nın CHP'den olacağını belirterek, toplumun her kesiminden aldıkları desteğin kendilerini bu yönde heyecanlandırdığını söyledi.

Dün Trabzon'a gelerek Partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan CHP PM Üyesi Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına başladı. Beşikdüzü'nin Akkese Köyünde Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Harun Yavuz'un annesinin cenazesine katılan Canalioğlu, burada büyük ilgi gördü.

Mart ayında yapılacak olan seçimlerde Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacaklarını ifade eden Volkan Canalioğlu, seçim tarihine kadar çalışmalarını kurulacak ekiplerle birlikte sistemli bir şekilde sürdüreceklerini belirtti. Canalioğlu "Trabzon'un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den olacak. Halkımızın güvenine laik olacağımıza inanıyorum. Toplumun tüm kesimlerinin yakın ilgi göstermesi, CHP ve Volkan Canalioğlu olarak toplumun tüm kesimlerinden oy alacağımızı bir göstergesidir" şeklinde konuştu.

Karadeniz Müziklerinin sevilen sanatçısı İbrahim Can'da, Volkan Canalioğlu'na seçimlerde başarı diliklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset