Volkan Canalioğlu sabah uçağıyla Trabzon’a geldi

Haber61/Haber Servisi - Ön seçim isteyen CHP’deki Trabzon Teşkilat üyelerinin Ankara çıkarması sona erdi. İl Başkanı Güzide Duran istekleri ve oluşturulan raporu CHP lideri Kılıçdaroğlu’na sundu. CHP Parti Meclisi’nden oy çokluğu ile Trabzon Milletvekili

Volkan Canalioğlu sabah uçağıyla Trabzon’a geldi

Haber61/Haber Servisi - 

Ön seçim isteyen CHP’deki Trabzon Teşkilat üyelerinin Ankara çıkarması sona erdi. İl Başkanı Güzide Duran istekleri ve oluşturulan raporu CHP lideri Kılıçdaroğlu’na sundu. CHP Parti Meclisi’nden oy çokluğu ile Trabzon Milletvekili aday sıralamasında ‘Trabzon’un birinci sırası kontenjanla olsun’ kararı kabul edilmesi nedeniyle PM Üyesi CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu eleştirilerin odağı olmuştu. Ankara’ya sıçrayan bu krizin nabzı Canalioğlu il başkanlığına bu sabah gelmesiyle düştü gibi görünüyor. Sabah uçağıyla Trabzon’a gelen ve Trabzonspor maçına gidecek olan Canalioğlu, sabah ayağının tozuyla İl Başkanlığına geldi, il başkanlığı koltuğuna oturdu. “Aile içi meseleler aile içinde çözülür” diyerek gazetecilerin krizle ilgili sorusuna cevap veren Canalioğlu, “Kriz burada yok kriz ülkemizde var. Onlara bakın. Siz gazetecisiniz. Çocuklarınız da burada yaşayacaklar. Korkmayın yazın bunların. Mecliste daha hiç konuşmamış vekiller var. Bunlardan bir tanesi AKPli Faruk Özak. Biz sorunların hepsini meclise taşıyıp kürsüden sesleniyoruz” dedi.

10994776_907872919307189_688952058_n.jpg

Öte yandan Volkan Canalioğlu'nun ziyaretinin ardından teşkilattan gönderilen bildiride Genel Merkeze giden teşkilat üyerlerinin MKYK üyeleriyle çekilen fotoğrafı paylaşıldı.

chp-005.jpg

Paylaşılan bu fotoğraf teşkilatın önseçim konusunda ısrarının devam ettiği şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler