Voleybol Mutlugil'e teslim

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF)'nin Ankara'da yapılan 3. Olağan Genel Kurulu'nda, Özkan Mutlugil başkanlığa seçildi. Rixos Oteli'nde gerçekleştirilen genel kurulda 193 delegeden 183'ü oy kullandı.Ankara Rixos Otel'de yapılan TVF 3. Olağan Genel Kur

Voleybol Mutlugil'e teslim

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF)'nin Ankara'da yapılan 3. Olağan Genel Kurulu'nda, Özkan Mutlugil başkanlığa seçildi. Rixos Oteli'nde gerçekleştirilen genel kurulda 193 delegeden 183'ü oy kullandı.

Ankara Rixos Otel'de yapılan TVF 3. Olağan Genel Kurulu'nda 183 delegeden  100'ünün oyunu alan Mutlugil, başkanlığa getirildi. İlk olarak 2006 yılında  göreve gelen Erol Ünal Karabıyık ise 81 oyda kaldı, 2 oy geçersiz sayıldı.  Karabıyık, 2006 ve 2008 yıllarında başkanlığa seçilerek üst üste 2 kez başkanlığa  getirilen ilk isim olmuştu.

 

Karabıyık konuşmasında, “Daha önce de söylediğim gibi sizler bizlere,  bizi sevinçten ağlatacak kadar mutlu edecek bir görevi iki dönem yapma imkanı  verdiniz. Bunun için olsa olsa teşekkür ederiz” dedi.

 

KARABIYIK'TAN VEDA KONUŞMASI

 

Başkanlığı kaybeden Karabıyık ise, kürsüye çıkarak veda konuşması yaptı.Delegelere seslenen Karabıyık, "Sizler bizi sevinçten ağlatacak kadar mutlu edecek, görev imkanı verdiniz. İki dönem çalışma imkanı ve bu mutlulukları yaşama imkanı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Türk voleyboluna yaraşır bir kongre oldu. Bize bu yakışır. Yeni seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum" dedi.

 

TVF'nin 15. başkanı olan Özkan Mutlugil ise diğer federasyonlarla  kıyaslanmayacak bir genel kurul yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“1958'den bu yana voleybola hizmet etmiş tüm federasyon başkanlarına ve  özellikle sayın Erol Ünal Karabıyık'a şükranlarımı sunuyorum. Voleybolu farklı  bir bakış açısıyla daha da ileriye götürmeye çalışacağız.”

 

Kurula, delegelerin yanı sıra TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve başkan adayı Ökan Mutlugil'in yanı sıra Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı Andre Meyer, eski devlet bakanlarından Ünal Erkan, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ile kulüp başkanları, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

ÖZKAN MUTLUGİL'İN LİSTESİ:

Yönetim Kurulu Asil üyeler: Hidayet Altınbaş, Alper Sedat Aslandaş, Mehmet Çakmak, Mehmet Menduh Dizdar, Mustafa Ekşi, Ahmet Göksu, Suat Güler, Ergin Kaya, Metin Mengüç, Hasan Burak Sertcan, Ali Türker, İhsan Uçar, Bahar Mert Üçoklar, Mehmet Akif Üstündağ.

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Ayhan Durgun.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler