Vekilden türbanlı kızlara ağır küfür

Elazığ Bağımsız Milletvekili Feyzi İşbaşaran iki başörtülü kadına demediğini bırakmadı. Emine Arslaner ve Yasemin Vatandaş ismindeki kadınlar neye uğradığını şaşırdı. Tartışma hararetlenince ise özel mesaj göndererek küfür etti. Emine Arslaner, Feyzi İşba

Vekilden türbanlı kızlara ağır küfür

Elazığ Bağımsız Milletvekili Feyzi İşbaşaran iki başörtülü kadına demediğini bırakmadı. Emine Arslaner ve Yasemin Vatandaş ismindeki kadınlar neye uğradığını şaşırdı. Tartışma hararetlenince ise özel mesaj göndererek küfür etti. Emine Arslaner, Feyzi İşbaşaran tarafından kendisine gönderilen mesajları Twitter'da yayınlayınca ise işer iyice karıştı.

 

Herşey Yasemin Vatandaş'ın, Feyzi İşbaşaran'ın bir mesajına sinirlenerek "şişede durduğu gibi durmuyo" yazan bir twit atmasıyla başladı. Buna sinirlenen İşbaşaran attığı twitlerle bu iki kadına hakaret etmeye başladı. Başörtülü olmalarını sürekli gündeme getiren İşbaşaran kadınları "ajan" olmakla ve erkek aramakla suçladı. İşte İşbaşaran'ın twitleri:

 

BUNLAR ERKEK ARIYOR DEDİ!

İki müptezel var burda. Inançlı insanlara zarar veriyor. Izin vermeyin. Işin aslı sorun çözmek. Koca aramak değil. Inançlılara zarar vermeyin. Burdan Tüm Başörtülü hanımefendilere sesleniyorum. Burda kadın mı erkek mi bilmiyorum. Iki saldırgan kadın var. Erkek arıyorlar. Ayıp.

 

Ikinizi baştan beri izliyorum. Ya salaksınız ya da ajan. Yıl 1988 Rahmetli Özal ile yurtdışından dönüyorduk.Ankara kızılay'da bir anda yüz civarında kişi caddeye atladı. Türban'a özgürlük. Pankartlar gayet düzgün”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset