Vekil Bıyıklıoğlu sorun dinliyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon'un Beşikdüzü ile Şalpazarı ilçelerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.     Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerini ziyaret eden Bıyıklıoğlu, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyerek,

Vekil Bıyıklıoğlu sorun dinliyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon'un Beşikdüzü ile Şalpazarı ilçelerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.     

Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerini ziyaret eden Bıyıklıoğlu, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyerek, Ankara'ya döndüğünde sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.     

Bıyıklıoğlu, kendisine en çok sorulan belediyelerdeki norm kadro yasasına ilişkin de ''Belediyelerdeki kardeşlerimiz hiçbir hak kaybına uğramadan değişik kurumlarda çalışacaklardır. Çalışanın emeğinin karşılığını hak ederek alması kadar güzel bir duygu yoktur'' dedi.     

Türkiye'nin problemlerinin çözüleceğini ve geçmişte hizmet alınamazken şimdi hizmetlerin en güzelinin yapıldığını dile getiren Bıyıklıoğlu, ''Gıpta edilen yıldız bir ülke durumundayız. Bunu sağlayan AK Parti'nin anlayışıdır. Çok iyi bir liderlik kadrosu var'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset