Vekil Bakan'ın üstüne yürüdü

 Polisin biber gazına başvurmasını eleştiren ve bu konuda halen bir adım atılmadığını dile getiren Önder, Bakan Şahin'e hitaben, "Siz biber gazının ne olduğunu bilmiyorsunuz. Meclis'te yüzünüze biber gazı sıkacağım" dedi. Önder'in bu sözlerine Bakan Şahin

Vekil  Bakan'ın üstüne yürüdü

 

Polisin biber gazına başvurmasını eleştiren ve bu konuda halen bir adım atılmadığını dile getiren Önder, Bakan Şahin'e hitaben, "Siz biber gazının ne olduğunu bilmiyorsunuz. Meclis'te yüzünüze biber gazı sıkacağım" dedi.

 

Önder'in bu sözlerine Bakan Şahin, "Her zaman beklerim" yanıtını verdi.

 

Bu sırada komisyon üyelerinden Hüseyin Bürge, "Polis, insani eylem yapmayanlar karşısında biber gazına başvuruyor" itirazında bulundu.

 

Bu sözlere tepki gösteren Önder, Kamu-Sen'in eyleminden söz etti ve "Orada hangi hayvanca durum vardı" dedi.

 

Önder'in bu sözleri üzerine sinirlenen Bakan Şahin, elini sallayarak, Önder'e hitaben "Ne dedin sen!" dedi.

 

Önder de "Sen kim oluyorsun, bana bu şekilde hitap edemezsin" dedi. Bakan'ın "Nasıl istersem öyle ifade ederim" sözlerinin ardından Önder, Bakan Şahin'in üstüne yürüdü. Araya komisyon üyesi vekiller girdi ve ciddi bir kavga önlenmiş oldu.

 

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, daha sonra Çayan Birben'in ölümüyle ilgili müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler