Vekil adayı Mehmet Çelik ilçelerde

AK PARTİ Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet ÇELİK çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda önceki gün Of,Sürmene ve Araklı teşkilatlarını ziyaret eden Mehmet ÇELİK burada ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mens

Vekil adayı Mehmet Çelik  ilçelerde

AK PARTİ Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet ÇELİK çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Bu doğrultuda önceki gün Of,Sürmene ve Araklı teşkilatlarını ziyaret eden Mehmet ÇELİK burada ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu tarafından karşılandı..Samimi ve neşeli bir havada geçen görüşmelerde dua ve destek isteyen sayın Mehmet ÇELİK toplantılardan oldukça memnun bir şekilde ayrıldı.Aynı günün akşamı Merkez ilçe teşkilatını ziyaret eden milletvekili aday adayı Mehmet ÇELİK burada ilçe başkanı Zeki KAVANOZ,ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.Bir dönem merkez ilçe koordinatörlük görevi de yapan sayın Mehmet ÇELİK ile partililer çok samimi bir havada sohbet ettiler.Görüş ve düşüncelerini ifade eden sayın ÇELİK toplantıdan ayrılırken gözlerinin içi gülüyordu.Teşkilatları ziyaret etme çalışmalarını sürdüren sayın Mehmet ÇELİK dün Yorma,Maçka,Çaykara ilçelerini ve akşamda il yönetimini ziyaret etti. Çelik Bugün de Beşikdüzü, Şalpazarı, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerini ziyaret edecek.

 

MEHMET ÇELİK KİMDİR?

1959 TRABZON  Merkez Ayvalı doğumlu. İlk,orta ve lise Trabzon’da üniversiteyi ise Maraşal Çakmak Eğitim Enstitüsü’nde tamamlayarak 1980 yılında bitirdi.Meslek yaşantısına 1980 yılında gıda ticareti yapan bir firma ile başladı.1998 yılından itibaren halen devam eden ve bölgeye hitap eden Ekip İnşaat yapı firması ile ticeret hayatına devam ediyor.1999 yılında T.T.S.O. Meclis üyesi olarak seçildi.2001 yılında T.T.S.O. yönetim kurulu başkan yardımcısı oldu.2009 yılında T.T.S.O.  meclis başkan yardımcısı olarak yaptığı görevini milletvekili aday adayı olmak için  09/03/2011 de bıraktı.1991 yılında Trabzon Kültür Evi Derneği’nde yönetim kurulu üyeliği,2003 yılında AK PARTİ İl Başkan Yardımcılığı(dış ilişkiler başkanı),2010 yılında AK PARTİ Ankara’ya davet edilen İl Başkanı adaylarından,2010 İl Başkan yardımcılığı görevi (yerel yönetimler başkanı),1980-1989 yılları arası faal amatör futbol oynadı ve 10/03/2011 AK PARTİ Millet Vekili Aday Adayı.Evli üç çocuklu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler