Ve tezkere Meclis'ten geçti!

Birleştirilen Irak-Suriye tezkeresi Meclis'ten geçti. CHP, açık oylama yapılması için önerge verdi. Önerge kabul edildi. TBMM Genel Kurulu'nda Irak ve Suriye'deki terörist örgütlerden Türkiye'ye yönelebilecek saldırıların bertaraf edilmesini öngören Başba

Ve tezkere Meclis'ten geçti!
Birleştirilen Irak-Suriye tezkeresi Meclis'ten geçti.
 
CHP, açık oylama yapılması için önerge verdi. Önerge kabul edildi.
 
TBMM Genel Kurulu'nda Irak ve Suriye'deki terörist örgütlerden Türkiye'ye yönelebilecek saldırıların bertaraf edilmesini öngören Başbakanlık tezkeresi görüşülüyor.
 
Ak Parti ve MHP'nin 'evet' oyu kullanacağı, CHP ve HDP'nin 'hayır' oyu kullanacağı oturumu, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı yönetiyor.
 
Başbakanlık tezkeresi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerektiği takdirde sınır ötesi harekat ve müdahalede bulunmak üzere yabancı ülkelere gönderilmesi ve aynı amaçlara yönelik olmak üzere yabancı silahlı kuvvetlerin Türkiye'de bulunmasını içeriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset