Ve Koray Aydın 'Varım' Diyor

MHP Trabzon Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Koray Aydın, 1 Eylül Cumartesi günü partisinin genel başkanlığı için adaylığını açıklayacağını söyledi.MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Wow Otel’de düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Programın ardından g

Ve Koray Aydın 'Varım' Diyor

MHP Trabzon Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Koray Aydın, 1 Eylül Cumartesi günü partisinin genel başkanlığı için adaylığını açıklayacağını söyledi.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Wow Otel’de düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Programın ardından gazetecilerin sorularını değerlendiren Aydın, “Allah nasip ederse 1 Eylül Cumartesi günü adaylığımı koyduğumu resmen ilan edeceğim. Bunu geniş bir katılımla yapmayı düşünüyoruz. Türkiye’nin her yerinden gelen arkadaşlarımızla çok geniş ve büyük katılımlı bir adaylık açıklaması olacak” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaşanan hareketliliğe dikkat çeken Aydın, “Belki de Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk olacak. Şuanda Milliyetçi Hareket Partisi’nde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. 1 Eylül’de adaylık açıklamasından sonra daha da şekilleneceğini ve gelişeceğini düşünüyorum. Partilerin yapılacak olan kongreleri, partilerin yeniden yapılanması için bir fırsattır. Çünkü bunlar demokratik zeminlerdir. Bu demokratik zeminlerde bir partinin geleceği ile ilgili daha iyiyi, daha güzeli daha mükemmeli arama arayışları gayet normaldir. Şuanda da bizim yaptığımız budur. MHP tabanında iktidar olma arzusu ve özlemi var. MHP’nin bunu başarabilecek kadrolarlı var” ifadelerini kullandı.

Aydın, 4 Kasım tarihinde yapılacak kongre ile MHP'nin yeniden iktidar rotasına gireceğini dile getirerek, “Bu kadar yanlışa rağmen, bu kadar kötü yönetime rağmen hala iktidar partisinin borazanı bu ülkede ötüyorsa, bizim de muhalefet partisi olarak kendimize bir bakıp, kendimize bir çeki düzen vermemiz lazım. 4 Kasım’da bu tespitlerimize dayalı olarak buradan yeni bir iktidar çıkarmak istiyoruz. Bugüne kadar partimize hizmet etmiş liderimize, onun kadro arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz. Onlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onlara bütün MHP camiası adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu yarışın sonunda kaybeden olmayacaktır çünkü kazanan da kaybeden de bizim arkadaşlarımız olacaktır. MHP’de mutlaka bir değişim yaşanacaktır” diye konuştu.

Bir gazetecinin ‘Mevcut yönetimin halka inmediğini mi düşünüyorsunuz’ sorusu üzerine Aydın, “Benim söylemlerimin bir zıttı yok. Mevcut yönetim halka gidiyordur ama biz daha çok gideceğiz. Biz seferberlik ilan edeceğiz. Bugüne kadar yapılanları takdirle karşılıyoruz ama biz daha çok sahada olacağız. Türk milletinin içinde onların sorunlarını konuşur hale getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset