Vatandaşın teveccühü azmimizi artırıyor

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, seçim çalışmalarını sürdürüyor.Sürmen, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret ettiklerini belirterek, “Sayın Başkanımız Recep Çebi’ye bizlere çok değerli zamanlarını ayırdıkları için

Vatandaşın teveccühü azmimizi artırıyor

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Sürmen, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret ettiklerini belirterek, “Sayın Başkanımız Recep Çebi’ye bizlere çok değerli zamanlarını ayırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Daha sonra ise Araklı ilçe esnafını  ziyaret ederek  destek ve duaları istedik. Vatandaşlarımızın Ak Partimize gösterdikleri teveccüh çalışma azmimizi artırıyor. Bu davaya hizmet için Kurucu Genel Başkanımız şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yola çıktık. İyi ki bu davanın içinde yer almışım. İyi ki Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile çalışma onurunu yaşadım. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Ortahisar Toklu Mahalle teşkilatı yeni yerinin açılışına katıldıklarını ifade eden  Sürmen, “Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sayın Haydar Revi, il yöneticilerimiz, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanımız Sayın Temel Altunbaş ilçe yöneticilerimiz,  Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Avukat  Ahmet Metin Genç ve yardımcılarıyla mahalle teşkilatımızın  açılışına katıldık.  Ak Partimize, Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.

Erdem Sürmen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ‘in Ortahisar Belediyesi’nde  yapmış olduğu çalışmaları içeren kitapçığını imzalayarak tarafımıza hediye etti. Nezaketinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah çalışmalarında muvaffak eylesin .

Öte yandan Erdem Sürmen 12 Mart  1921 İstiklal Marşının kabulü olması dolayısıyla da bir mesaj yayımladı.

Sürmen  İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’un dizeleriyle  hatırlatarak “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın. O şiir bir daha yazılamaz. Onu kimse yazamaz. Onu ben de yazamam. Onu yazmak için o günleri görmek, o günleri yaşamak lazım. O şiir artık benim değil. O milletin malıdır. Allah, bir daha bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” demesiyle bu süreçte çekilen zorlukları en çarpıcı biçimde ortaya koymuştur.

“İstiklal Marşı'nın her mısrası büyük anlamlar yüklüdür. ‘İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, değerli vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u, İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset