Vatan değil Bakan Evlatları için varız (!)

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve TBMM İdare Amiri MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın projelerinin tanıtım toplantısına katılan TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, hükümeti eleştirdi, BDP'li Hasip Kaplan'ı övdü."VARLIĞINI YEŞİL DOLARLARA ARMAĞA

Vatan değil Bakan Evlatları için varız (!)

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve TBMM İdare Amiri MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın projelerinin tanıtım toplantısına katılan TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, hükümeti eleştirdi, BDP'li Hasip Kaplan'ı övdü.

"VARLIĞINI YEŞİL DOLARLARA ARMAĞAN EDERSEN..."

TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, 6 yıldır meclisi yönettiğini belirterek, "Bu arkadaşların Andımız'ın 'Ne Mutlu Türküm Diyene' kısmından rahatsızlıklarını bilirdim de, 'Varlığım Türk Varlığı'na armağan olsun' kısmından da rahatsız olmuşlar. Varlığını yeşil dolarlara armağan edersen, Türkiye'ye armağan edecek varlık kalmaz. Andımız gitti. Türk Milleti demekten kaçan milletvekilleri, devlet kavramına sövmeye başlayan milletvekilleri çoğaldı" dedi.

"EN DÜRÜSTLERİ HASİP KAPLANDI"

Uludere olayları hakkında mecliste yapılan konuşmaları değerlendiren Akşener konuşmasında şunları söyledi: "Uludere olayları ile ilgili Meclis'te konuşan 3 partinin milletvekilleri de, devletin vatandaşını öldürdüğünü, tarihi ile yüzleşmesi gerektiğini, devletin cürüm işlediğini söylediler. Ama en dürüstleri BDP Milletvekili Hasip Kaplan'dı, O dedi ki 'katil devlet.' Öbürleri bunu diyemediler ama kulaklarını başka yerden göstererek aynı şeyi söylediler. Sadece MHP milletvekilleri özellikle BDP'nin değirmenine su taşıyan 2 partiyi kınadı."

MERAL AKŞENER, "BİZDEN KAÇAMAYACAKLAR"

Yolsuzluk operasyonun ardından güvenlik güçleri ile yargıya yapılan müdahaleyi de eleştiren Meral Akşener, "Hakimden kaçabilirsin, polisten, hukuktan kaçabilirsin, ama bizden kaçamayacaklar. Gördüğüm o dur ki, Milliyetçi Hareket ensede. Biz vatan evlatları için varız. Son dönemde gördük ki bazıları bakan evlatları için varmış. Ülkücü hareket her zaman vatan evlatları için olmuştur" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset