Ünal Çelik'ten Terzioğlu'na ziyaret

AK Parti Of İlçe Başkanlığı için aday olan Ünal Çelik, Genel Merkez tarafından ilçe başkanlığa atanan Hakan Terzioğlu'nu ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.  Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirten Terzioğlu, ''Genel Merkezimizin takdiri i

Ünal Çelik'ten Terzioğlu'na ziyaret

AK Parti Of İlçe Başkanlığı için aday olan Ünal Çelik, Genel Merkez tarafından ilçe başkanlığa atanan Hakan Terzioğlu'nu ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

 Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirten Terzioğlu, ''Genel Merkezimizin takdiri ile bu görevi almış bulunuyoruz. Kongre süreci yaşanmış ve bitmiştir. Bundan sonra partimizi nasıl daha güçlü hale getiririz, onun mücadelesini vereceğiz.

Sevgili arkadaşımız Ünal Çelik beyin de ziyaretleri bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. İnşallah el birliği ile hizmetimizi en güzel şekilde yerine getireceğiz'' diye konuştu.

Ünal Çelik ise teşkilatta kardeşlik havasının hakim olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, ''Elimizi taşın altına koyacağız. Her zaman ve her şartta teşkilatımızın emrinde olacağız.

Fikirde birliğimizi harekette birliğe dökeceğiz. Harekette birlik olmazsa fikirde de birlik olmaz. Hakan kardeşimizin bu teşkilatı kucaklayacağından eminiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler