Ülkücülerin Canı Patlıcan mı?

 Yaklaşan MHP Kurultayı'yla ilgili birçok konuda sorular sorulan Bal, MHP olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin arkasında kenetlendiklerini ve başta Koray Aydın olmak üzere diğer adayların ise "bir takım odaklar" tarafından kontrol edildiğini belirtti."O

Ülkücülerin Canı Patlıcan mı?

 

Yaklaşan MHP Kurultayı'yla ilgili birçok konuda sorular sorulan Bal, MHP olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin arkasında kenetlendiklerini ve başta Koray Aydın olmak üzere diğer adayların ise "bir takım odaklar" tarafından kontrol edildiğini belirtti.
"OKYANUS ÖTESİ OYUNLAR"
MHP liderliğinin Bahçeli'den sonra bir başkasına geçme ihtimalini "Okyanus Ötesi oyunları" olarak tanımlayan Bal, "Ülkücüler PKK yandaşlarına karşı sokağa neden çıkmıyor?" eleştirilerine de hayli sinirlendi. Faruk Bal, bu eleştirilerin MHP dışındaki çevreler tarafından dile getirildiğini ileri sürerken "Peki biz sokağa çıkarsak, o beyefendiler ne yapacak" diye sordu.
 
 
"ONLARINKİ CAN DA ÜLKÜCÜLERİNKİ PATLICAN MI"
Ülkücülere "sokağa çıkın" çağrısı yapanların ne kendilerinin ne de çocuklarının hiçbir eylemde bulunmadığını öne süren Faruk Bal, "bu yönlendirmeyi yapanların canı can da Ülkücülerin ki patlıcan mı. Bu ülkenin güvenliğinden sorumlu olanlar güvenlik güçleridir. Biz neden sokağa çıkalım ki" dedi.
FARUK BAL: ÜLKÜCÜLERİN CANI PATLICAN MI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset