Ulaştırma bakanı ulaşamadı!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yağış nedeniyle programını değiştirdi. Bakan Yıldırım, Giresun'dan karayolu ile gittiği Trabzon'dan özel uçakla Erzincan'a hareket etti.Ordu-Giresun havaalanının açılışını yaptıktan sonra Vali Dursun Ali Şahin ile birlikt

Ulaştırma bakanı ulaşamadı!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yağış nedeniyle programını değiştirdi. Bakan Yıldırım, Giresun'dan karayolu ile gittiği Trabzon'dan özel uçakla Erzincan'a hareket etti.

Ordu-Giresun havaalanının açılışını yaptıktan sonra Vali Dursun Ali Şahin ile birlikte Giresun'a giden Bakan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı valilik önünde polis mangası yağmur altında karşıladı. Valilikte kısa süre kalan Bakan Yıldırım, etkili yağış nedeniyle programını değiştirdi. Helikopterle Erzincan'a gitmekten vazgeçen Bakan Binali Yıldırım, karayolu ile gittiği Trabzon'dan özel uçakla Erzincan'a hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset