Üç Partinin Başkan adayları belli oldu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ AK Parti'de Meclis Başkanlığı için tek adayın Cemil Çiçek olduğunu açıkladı. 2 Temmuz tarihinde yapılacak Meclis Başkanlığı seçimleri için adaylar netleşmeye başlanırken merakla beklenen AK Parti adayı için Başbakan Yardım

Üç Partinin Başkan adayları belli oldu
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ AK Parti'de Meclis Başkanlığı için tek adayın Cemil Çiçek olduğunu açıkladı. 2 Temmuz tarihinde yapılacak Meclis Başkanlığı seçimleri için adaylar netleşmeye başlanırken merakla beklenen AK Parti adayı için Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ konuştu.
 
AK PARTİ'NİN TEK ADAYI VAR
 
Bozdağ gazetecilere yaptığı açıklamada, "AK Parti'de TBMM başkanlığı için tek aday Cemil Çiçek'tir" dedi.
 
CHP VE MHP'NİN DE ADAYLARI BELLİ
 
Daha önce CHP İstanbul Milletvekili Osman Taney Korutürk ve MHP Konya Milletvektili Faruk Bal TBMM Başkanlığı için adaylıklarını açıklamıştı.
 
Adaylık süreci bugün saat 24.00'te sona eriyor. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı seçimleri, 2 Temmuz 2013 Salı günü yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset