"Türkiye'nin büyümesi devam etmeli"

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye’nin kalkınmasını, büyümesini kesintiye uğratmayacak bir yapı içerisinde olmamız lazım. Kayseri’nin ve Türkiye’nin büyümesinin hiçbir gerekçeyle kesintiye uğramaması lazım" dedi. Bakan Yıldız, Kayseri

"Türkiye'nin büyümesi devam etmeli"
ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye’nin kalkınmasını, büyümesini kesintiye uğratmayacak bir yapı içerisinde olmamız lazım. Kayseri’nin ve Türkiye’nin büyümesinin hiçbir gerekçeyle kesintiye uğramaması lazım" dedi.
 
Bakan Yıldız, Kayseri'nin merkez Melikgazi İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen 639’uncu Mimar Sinan’ı Anma ve Evliyalar Günü etkinliğine katıldı. Yıldız, etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinin Kayseri’de huzur içerisinde geçtiğini belirterek şöyle dedi:
 
"Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kayseri milletvekilleri olarak bütün seçilen arkadaşlarımızla beraber, kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimiz devam edecektir. Seçim sonuçları, şu anki rakamlarla bir koalisyonu öngörmektedir. Bunun için önümüzdeki günler son derece önemlidir. Özellikle TBMM ve Başkanlık Divanı’nın oluşmasıyla beraber, hükümet kurma çalışmaları devam edecektir. Hükümet kurma çalışmaları Başbakan ve Genel Başkanımızın, gerekse ondan sonraki süreçte diğer partilerin mutlaka aktif olacağı bir süreci öngörmekte. Ama bunlar kadar önemli olan bir husus var, mutlaka Türkiye’nin kalkınmasını, büyümesini kesintiye uğratmayacak bir yapı içerisinde olmamız lazım. Kayseri’nin, Türkiye’nin büyümesinin hiçbir gerekçeyle kesintiye uğramaması lazım. Bu yüzden her birimiz, el birliğiyle bu konuda gerekli çalışmaları yapacaktır." Yıldız, Azerbaycan gezisiyle ilgili bir soruya da şu yanıtı verdi:
 
"Sayın Cumhurbaşkanımıza refakatle Azeybaycan Cumhurbaşkanı sayın Aliyev’le, Türkmenistan Devlet Başkanı sayın Berdi Muhammedov ile ve dün de sayın Putin’le görüşmelerde bulunduk. O görüşmelerde tabii ki enerji temel başlıklardan bir tanesiydi. Önümüzdeki günlerde yine enerji sektörüyle alakalı önemli projelere imza atmak aşamasına inşallah gelmek istiyoruz. Rusya Federasyonu Türkiye için, Türkiye de Rusya Federasyonu için vazgeçilmez iki ülkedir. Sayın Putin’le yapılan görüşmede, bu tür vurgulara ve somut projelere hep beraber değinildi. Gayet güzel görüşmeler oldu ve önümüzdeki hafta gelişmeleri hep beraber izleyeceğiz inşallah."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler