"Türkiye’nin birliğini, bütünlüğünü sarsamazlar"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, "7 düvel gelsin. 7 düvelin üzerine 7 tane daha terör örgütü eklensin, yine Türkiye'den tek çakıl taşı da koparamazlar ve Türkiye'nin birliğini, bütünlüğünü de sarsamazlar" dedi.Sivas'ta bulunan TBM

"Türkiye’nin birliğini, bütünlüğünü sarsamazlar"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, "7 düvel gelsin. 7 düvelin üzerine 7 tane daha terör örgütü eklensin, yine Türkiye'den tek çakıl taşı da koparamazlar ve Türkiye'nin birliğini, bütünlüğünü de sarsamazlar" dedi.

Sivas'ta bulunan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Yılmaz, ilk olarak İl Özel İdaresi tarafından yapılan Çocuk Kütüphanesi inşaatına giderek incelemelerde bulundu. Kütüphane hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan'dan bilgi alan Yılmaz, AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen köy muhtarları buluşma toplantısına katıldı.

"MİLLET EN ÇOK HİZMETİ TEK PARTİLİ DÖNEMDE ALMIŞTIR"

Burada bir konuşma yapan Yılmaz, tek başına iktidar döneminde daha çok hizmet geldiğini söyleyerek, "Tek parti dönemlerine bakın, Menderes dönemi, Demirel dönemi, Özal dönemi ve Tayyip Erdoğan dönemi. Bir de aradaki koalisyonlar veya da kesintili dönemlere bakın millet en çok hizmeti tek parti iktidarlarında almıştır. Bu hizmete hepimizin ihtiyacı var, evlatlarımızın ihtiyacı var. Dolayısıyla Pazar günü sandığa vardığınızda tek başına iktidara gelecek bir partiyi desteklemenizi istirham ediyorum. Bölünürseniz, paylaşırsanız Allah için bundan Türkiye kaybeder. İktidara gelemeyecek partilere öyle oy vereyim, anneden, babadan, dededen öyle gördük, biz böyle yapıyoruz dersek Türkiye'ye karşı sorumluluğumuzun da evlatlarımıza karşı sorumluluğumuzun da gereğini yerine getirmemiş oluruz" dedi.

1 Kasım'da Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını hemşehrilerinden gediğine koymalarını beklediğini kaydeden Başkan Yılmaz, "Herkes ya bu taşın gediğe konulması gerekir, veya da surdan bir gedik açılması gerekir, ama bu surdan gediği kim açacak veya bu Anadolu kıtası büyüklüğündeki taşı gediğe kim koyacak. Sağına soluna bakmadan fert fert ben varız diyeceğiz. Benim olduğum yerde de başka kimse yoktur düşüncesi, anlayışı içerisinde 1 Kasım'da gidip dava taşını gediğine koyacağız ve surdan bir gedik açacağız" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ SARSAMAZLAR"

Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı.

"Ayrılığa, gayrılığa düşmeden birliği tercih ederlerse ve bunu 1 Kasım'da sandıkta da gösterirlerse o zaman biz de diyeceğiz ki ey deli rüzgar, artık nereden esersen es, ister 7 düvel gelsin. 7 düvelin üzerine 7 tane daha terör örgütü eklensin yine Türkiye'den tek çakıl taşı da koparamazlar ve Türkiye'nin birliğini bütünlüğünü de sarsamazlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset