"Türkiye’nin AK Parti iktidarına geçmişten daha fazla ihtiyacı var"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Türkiye'nin AK Parti iktidarına geçmişten daha fazla ihtiyacı var" dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin seçim çalışmaları kapsamında partisinin Karabük İl

"Türkiye’nin AK Parti iktidarına geçmişten daha fazla ihtiyacı var"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Türkiye'nin AK Parti iktidarına geçmişten daha fazla ihtiyacı var" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin seçim çalışmaları kapsamında partisinin Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Beşbinevler mahalle toplantısına katıldı. Beşbinevler Mahallesi'ne yapılacak spor ve sağlık merkezlerini görselleriyle katılımcılara anlatan İl Başkanı Timurçin Saylar'ı dinleyen Şahin, daha sonra yaptığı konuşmada, Karabük'te yapılacak projelerden bahsederek, işsizlik diye bir sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

"TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIMAYA NİYETLİYİZ VE KARARLIYIZ"

Türkiye'nin AK Parti iktidarına geçmişten daha fazla olduğunu söyleyen Şahin, "7 Haziran seçimlerinden sonra bu bölücü terör örgütü "kurt puslu havayı sever" dercesine yeniden eylemlere başladı. Şırnak'ta, Yüksekova'da, bir takım yerlerde kurtarılmış bölgeler oluşturmaya çalıştı, hendekler kazdı. Türkiye Cumhuriyeti demez onlar TC derler, "Buraya TC'nin askeri, polisi giremez" dediler. Onlara gerekli dersi vermek, bunları yapamayacaklarını göstermek, "Türkiye dağ başı değildir, her isteyen istediğini yapamaz" demek gerekiyordu. Terör örgütü gerek sınır ötesinde gerekse yurt içinde çok ciddi zayiatlar verdi. Şimdi baskıyla oy verdirilen Güneydoğu'daki halkımız yavaş yavaş kendine gelmeye ve güven duymaya başladı. Hangi soydan gelirse gelsin, anadili ne olursa olsun bu ülkenin mayasında vatan sevgisi vardır, iman vardır. Bu terör örgütü bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor. Terörle mücadelede başlatılan çalışmalar sekteye uğramadan devam etmeli. Biz AK Parti olarak bu terör örgütünün artık silahları bırakmasını, bir an önce bu sevdadan vazgeçmesini istiyoruz. Aksi halde terörün kökünü kazımaya niyetliyiz ve kararlıyız" diye konuştu.

"HASTANE YAPACAĞIM DİYECEĞİNE KAVŞAĞA GEÇİT YAPSIN"

Karabük kent merkezinde çok büyük bir trafik sorunu yaşandığını, kent merkezinde il belediyesinin bu işten sorumlu bulunduğunu aktaran Mehmet Ali Şahin, "Bize çokça şikayet geliyor vatandaşlardan. "trafik sorunu ne olacak?" diye soruyorlar. KARDEMİR önünde bir kavşak var. Safranbolu'ya ve kent merkezine giden. Bu kavşakta trafik çok tıkanıyor. Buraya bir alt geçit yapmak lazım. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Beşbinevler'de yıkılan Kadın ve Doğum Hastanesi'ni yapacağım" demeyi bırakıp oraya bir geçit yapsa çok daha iyi olmaz mı? Onun görevi o. "Ben yapamam, gücüm yetmez" diyorsa biz merkezi hükümet olarak yardımcı olmaya hazırız" ifadelerini dile getirdi.

Karabük'ün artık denize yakın olacağını da belirten Şahin, en büyük projelerinden birisinin Karabük-Bartın yolu olduğunu, yaptıklarında Bartın Limanı'nın Karabük'ün sahili konumunda bulunacağını, ayrıca yeni dönemde Karabük'ün bir havaalanına da sahip olacağını anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset