Türkiye terör örgütüne teslim olmaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Türkiye 77 milyonluk dev ülke. Terör örgütüne teslim olmaz" dedi.Güllüce, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulu'ndaki gör

Türkiye terör örgütüne teslim olmaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Türkiye 77 milyonluk dev ülke. Terör örgütüne teslim olmaz" dedi.

Güllüce, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Tapu için ilave harç alınmayacağını belirten Güllüce, harçların yönetmelikte belirlendiğini, ancak Anayasa Mahkemesi'nin kararı doğrultusunda rakamlaştırıldığını söyledi.

Güllüce, 17 Aralık operasyonundan sonra bakanlığının İstanbul'daki birimlerinde yaşanan görevden almalarla ilgili, Teftiş Kurulu'nun gerekeni yaptığını ve hukuk çerçevesinde bu işlemlerin yapıldığını ifade etti.

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar'ın terör örgütünün yol kesme eylemine ilişkin sorusu üzerine Güllüce, terörle mücadelenin amansız bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Devletin terörü yok etmek için 30 yıldır mücadele ettiğini ve etmeye devam edeceğini vurgulayan Güllüce, "Türkiye 77 milyonluk dev ülke. Terör örgütüne teslim olmaz. Bu devlet 3 eşkıyaya prim vermez" diye konuştu.

HDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani de terör örgütünün yol kestiği bilgisinin yalan olduğunu öne sürerek, aksi açıklamaların provokatif olduğunu söyledi.

Bunun üzerine tekrar söz alan Acar, terör örgütünün çocuk kaçırmasının ve yol kesme eyleminin günlerdir gazetelerde yer aldığını belirterek, "Biz hayal mi görüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler