"Türkiye eski Türkiye değil"

AK Parti Trabzon teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri devam etti.Of İlçesinde gerçekleşen çalışmalarda Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını vurgulayan AK Parti Trabzon  İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, “Hemşerilerimiz ve vatandaşla

"Türkiye eski Türkiye değil"

AK Parti Trabzon teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri devam etti.

Of İlçesinde gerçekleşen çalışmalarda Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını vurgulayan AK Parti Trabzon  İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, “Hemşerilerimiz ve vatandaşlarımız Türkiye’nin daha da güçlenmesinden yana” diye konuştu.

Of İlçesinde gerçekleşen çalışmalara, AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İl Başkan Yardımcısı Cihan Bıyıkoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve çok sayıda partili katıldı. Of İlçesindeki esnafları tek tek gezen siyasiler, karşılaştıkları vatandaşlardan Türkiye’deki istikrarın devamı için10 Ağustos’taki seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermelerini talep etti. İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzonluların Pazar gün sonra gerçekleşecek seçimlerde istikrarın devamı için Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermesi gerektiğini söyledi. Gerçekleşen çalışmalarda da bu desteği hissettiklerini söyleyen Dr. Günnar, Vatandaşımız her şeyin farkında ve bilincinde. ürkiye 12 yılda başbakanımızın başkanlığında kurduğumuz hükümetlerde bir oktan çok iyi noktalara geldi. Artık Türkiye eski Türkiye değil. emşerilerimiz ve vatandaşlarımızda Türkiye’nin daha da güçlenmesinden yana. okakta, kahvehanede, kısacası her yerde karşılaştığımız vatandaşımız diyor ki; stikrar sürsün, Türkiye büyüsün" dedi.

hass.20140808093855.jpg

“ERDOĞAN TÜRKİYE’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK”

Günnar, "bugüne adar elde ettiğimiz kazanımlarla inşallah güçlü Türkiye olarak bu coğrafyanın a gür sesi olacağız. Vatandaşımızda bunun bilincinde. Bizler sadece Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını değil, dünyadaki mazlum ve mağdurların sesi olacak bir devlet başkanını seçeceğiz ve Türkiye’nin gücüne güç katacak” diye konuştu. 

10 Ağustos’un önemine de değinen Günnar, "Demokrasi tarihimiz açısından da önemli bir dönemeç. İlk defa halk, milli irade kendi Cumhurbaşkanını kendisi seçiyor. Seçilen Cumhurbaşkanımız da daha güçlü hissedecek kendisini ve yetkilerini daha iyi kullanacak Türkiye’nin önünü daha da açılacak. Trabzon’da saha çalışmalarımızda yüzde 70’in üzerinde bir desteği vatandaşımızdan görüyoruz. İnşallah bu sandığa yansıyacak ve Cumhurbaşkanı adayımıza büyük bir desteği Trabzon’dan vermiş olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset