"Türkiye eski günlere dönmeyecek"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı’nın Mayıs Ayı İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.Toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekilleri İsm

"Türkiye eski günlere dönmeyecek"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı’nın Mayıs Ayı İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekinci, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile çok sayıda partili katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “301 canımıza Allah’tan rahmet, orada yaralanan kardeşlerimize Allah’tan şifalar, değerli ailelerine de sabırlar temenni ediyorum” diyerek konuşmasına başladı.

Bakan Yıldız, “Türkiye ilerlemesine, büyümesine katkı koyduğu bir 12 yıl geçirdik. Hedeflerimize ulaşmamızda 12 yıldan beri olumsuz mücadele sergileyenler var. Okmeydanı’nda bir kısım terör örgütü ile birlikte yapılan çalışmalar var. İster Soma’daki acıların istismar edilmesi, herhangi bir olayla ilgili olarak yapıyorlar. Siyasi sorumluluğu yüklenen AK Parti’dir. Bu ülkenin yönetilmesini sağlayan AK Parti hükümetleridir. Milletimiz ile birlikte koyduğumuz katkı AK Parti’nin katkısıdır. Bizler yetki ve sorumluluğun aynı omuzlarda olduğunu biliyoruz. Hangi olay olursa olsun bir darbe gerekçesi olarak kullanılmasını bu iradeye büyük bir saygısızlık olarak görürüz.

 

Bu iradeye saygı halkın kendisine saygısıdır. Ama bir kısım mahfiller, ‘Eğer yüzde 39’un altında oy alırsanız hükümetin geçerliliğini yok sayarız’ demişlerdi. Şimdi bütün bu mahfillerin bir kısmı suskunluğa geçti. Biz her zaman söylediğimizi tekrar söylüyoruz. Halkımızın tercihlerinin başımızın üstünde yeri var. Yalova’da Ağrı’da seçimler var. Vatandaşların tercihlerinin başımızın üstünde yeri var.

Kayseri bir huzur şehri. Ama önceki gün 15 ayrı ilde olaylar başlatıldı. Niye ayın 15’inde yapılmak istendi. 80 öncesindeki olaylara dönülmek isteniyor. 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra, her 6 ayda bir buna başvuruluyor. Zemine bakılıyor. Her defasında bizi sevmeyenler tarafından bu hareketlendirilmek isteniyor. Türkiye artık eski günlerine dönmeyecek. Terör örgütlerine verilmeyen tavizin bir gerginlik aracı olarak sunulmasını kınıyorum. Biz terör örgütlerine ‘Buyurun biz yumuşak başlı davranalım’ diye bizden kimse beklemesin. Bunu eyleme dökmüş olmaları son derece gayrı tabiidir.

Oradaki öğrencilerin bir kısmının Emniyet Mensuplarının yanında telefon açarak belli merkezlere ne yapacaklarını sorduklarını anlattılar” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, “12 yıllık emeğin taçlandırılacağı bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşayacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimleri AK Parti için, Türkiye için tüm dünyadaki mazlum milletler için çok önemli bir dönüm noktası olmaktadır. Buradan çıkacak güzel sonuçlar Türkiye’nin yeniden 2023 hedeflerine yürümesini sağlayacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler