Türkiye ayaklarının üzerinde sağlam duruyor

AK Parti Düzköy'de gövde gösterisi yaptı. Akşamın geç saatleri olmasına rağmen toplanan muhteşem kalabalık parmak ısırttı. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı ilçe mitinginde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu muhal

Türkiye ayaklarının üzerinde sağlam duruyor

AK Parti Düzköy'de gövde gösterisi yaptı. Akşamın geç saatleri olmasına rağmen toplanan muhteşem kalabalık parmak ısırttı. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı ilçe mitinginde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu muhalefete çattı.

Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada "Etrafındaki bütün ülkelerde krizler olmasına rağmen Türkiye ayakların üzerinde sağlam duruyor. Türkiye'yi yıkmak, çökertmek istediler. Ama 13 yıldır doğru adımlar atıldığı için doğru stratejiler belirlendiği için Allah'a şükürler olsun Türkiye bugün dimdik ayaktadır" dedi.

Düzköy ilçesinde partisince düzenlenen mitinge de katılan Soylu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli bir seçime gittiğini belirterek, 13 yıldır Türkiye'nin üzerine koyduğu itibarın yarın çok daha yükseleceği bir seçime gidildiğini vurguladı.

duzkoy1.jpg

Türkiye'de 9 seçimdir milletin ülkedeki vesayet dönemini bitirdiğini kaydeden Soylu, şöyle devam etti:

"Bu gün başı açığı da kapalısı da öğretmende oluyor, doktor da oluyor. Bu gün başı açığı da kapalısı da milletvekili oluyor. Buna tahammül edemiyorlar. Türkiye'nin demokratik ve altyapı açıkları kapandı. Etrafındaki bütün ülkelerde krizler olmasına rağmen Türkiye ayaklarının üzerinde sağlam duruyor. Ekonomisi sağlam olduğu için ayaklarının üzerinde duruyor. Türkiye'yi yıkmak, çökertmek istediler. Ama 13 yıldır doğru adımar atıldığı için doğru stratejiler belirlendiği için Allah'a şükürler olsun Türkiye bugün dimdik ayaktadır."

Soylu, Selahattin Demirtaş'ın kendisini mahkemeye verdiğini anımsatarak, "Beni mahkemeye vermiş Selahattin Demirtaş. Çok da umrumdaydı. Ey PKK, ey KCK, ey DHKP/C, ey Selahattin Demirtaş, bize vız gelir tırıs gidersiniz. Tezgahı nasıl oluşturmuşlar görüyorsunuz dimi, Gezi olaylarında yıkamadılar, 17-25 Aralık darbe girişimlerde yıkamadılar, 6-7 Ekim olaylarında yıkamadılar, Ekmelettin çatısında yıkamadılar, bugün Selahattin çatısında yıkmaya çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyin" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun döneminin bittiğini savunan Soylu, şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu için son 5 gün. Geçen seçimin altında oy alırsan istifa edecek misin diye çağrı yaptım. Geçen seçimin altında oy alacak ve pazar günü akşamı Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel merkezine dahi gidemeyecek. Gerçi üzülürmüyüm, üzülürüm. Nerede bulacağız onun gibi muhalefeti."

2-138.jpg

duzkoy2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler