Türkeş'in yazlığı harabeye döndü

MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in, İzmir'in Özdere beldesinde bulunan yazlık evi bakımsızlıktan harebeye döndü.Türkeş'in hayatının bir bölümünü geçirdiği yazlık, ölümünden sonra terkedildi. Bakımsızlıktan yıkılmak üzere olan evin ahşap a

Türkeş'in yazlığı harabeye döndü

MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in, İzmir'in Özdere beldesinde bulunan yazlık evi bakımsızlıktan harebeye döndü.

Türkeş'in hayatının bir bölümünü geçirdiği yazlık, ölümünden sonra terkedildi. Bakımsızlıktan yıkılmak üzere olan evin ahşap aksamı kararmış ve çürümeye yüz tutmuş. Dış kapısı kırılan evin avlusuna da çöpler atılmış.

Bahçesi yabani otlar kaplarken ortadaki fıskiyeli havuz kurumuş. Türkeş'in misafirlerini ağırladığı kamelya da dağılmış. Başbuğ'un üzerine oturduğu sedir ve eşyalar ise bir kenara atılmış, toz ve pislik içinde.

Yazlığın bulunduğu sokakta oturanlar, bakımsızlıktan çürüme noktasına gelen eve kimsenin uğramadığını dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset