Türkeş'in mezarını ziyaret etti

 Namazın ardından camide bazı vatandaşlarla bayramlaşan Bahçeli, daha sonra eski MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. Türkeş'in mezarı başında partililerle dua eden Bahçeli, karanfiller koyduğu mezarı suladı. Mezarın başında

Türkeş'in mezarını ziyaret etti

 

Namazın ardından camide bazı vatandaşlarla bayramlaşan Bahçeli, daha sonra eski MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

 

Türkeş'in mezarı başında partililerle dua eden Bahçeli, karanfiller koyduğu mezarı suladı.

 

Mezarın başında nöbet tutanların bulunduğu kulübede bir süre kalan Bahçeli, partililerle bayramlaştıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı. 

 

Bayram namazını Kerkük'te kılmak istediklerini ama bunun mümkün olmadığını belirten Bahçeli, şöyle konuştu:

 

''Bu mübarek Ramazan Bayramı'nı Türkmen elinde, Kerkük ilimizde Nur El Kebir Camisi'nde eda etmeyi düşünmüştük. Fakat Cenab-ı Allah nasip etmedi. İnşallah ileriki yıllarda bir bayram namazını yine aynı düşünceyi gerçekleştirmek amacıyla Kerkük'de yapmayı, eda etmeyi düşünüyorum. 

 

O bakımdan bugün bütün Türk milletinin, Türkmen elinde yaşayan soydaşlarımızın bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Müslüman topluluklarda şu an için çok acı sonuçlarla' gelişmekte olan olaylara da bir son verilerek istikrar, demokrasi, barış ortamının sağlanmasını temenni ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler